2010. november 21., vasárnap

Toni1976

Annyira izgatott vagyok! A történet több mint vicces. Adva van 2 leányzó 230 km távolságra egymástól, unokatestvérek ugyan, de 3-4 évvel ezelőtt találkoztak, beszéltek utoljára. Majd belép a képbe egy külföldi galéria, ahol is az egyikőjük gyönyörködve egy szuper scrap oldalba, felfedezni véli rajta a másikat! Teljesen függetlenül egymástól, mit sem tudva közös szenvedélyükről, a blogok világába egymásra találnak! Tuuuudom kicsit csöpög (ígérem nem kezdek regényírásba), de valóban ez egy igaz történet. Oly annyira, hogy ez Toni(1976) és jómagam története. Nem vagyok elfogult, tényleg zseniális oldalakat készít, a kommentjei pedig egyszerűen fergetegesek! Pont olyan mint Ő maga! Most végre valahára rászánta magát és készített egy blogot:


Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kukkantson be hozzá gyakran: ha nevetni, ha sírni, ha elgondolkodni, ha nosztalgiázni, ha gyönyörködni … akar. Még ennél is színesebb egyéniséggel lett ezentúl gazdagabb a blogok világa!

7 megjegyzés:

krisssz írta...

Ez egy mesés történet:) Csak hogy lehet, hogy a cewe galériában nem ismertetek egymásra?? A blogot rögtön megnéztem, és beraktam a readerbe:)

Rita(006) írta...

No nem mentegetőzni akarok, de ez a szép történet még akkor kezdődött mikor még csupán 2 oldala volt fent a Cewén (kicsit nógatni kellett), ráadásul pont azok is amolyan inkognitós oldalak. (Ilyen voltam gyerekként, és a tenger-víz kihívás). :)

Lululu írta...

De jó sztori! Micsoda véletlen!Amúgy én látok kis hasonlóságot a stílusotokban is. Legalábbis ha végigfutom a cewére feltett képek galériáját, többnyire vagy a te oldalad az, amit a stílusában közel érzek magamhoz, vagy az övé. :)

Toni írta...

Csóóóóka! Zavarba hozol Te lyány! Köszönöm a kedves ajánlót! Mesmeg' olyan jó volt írásban látni a "lávsztorinkat" (emlékeztetnélek: pár év múlva ebből lesz az új blockbuster a usáben)

Margó írta...

Éreztem, hogy vissza kell ülnöm a gép elé:-))) Köszönöm Rita, máris megyek - bocsi - Tonihoz:-))) puszi

treza írta...

Nocsak-nocsak, micsoda venezuelai szappanopera van itt kibontakozóban :)
Viccet félretéve duplán örömködök:
ad1, mennyi "véletlennek" kellett ehhez klappolnia
ad2, loholok megnézni Toni blogját

Köszi Rita!

Puzsi írta...

Uncsitesók? Ez genetika. Mi más? Közös hobbi, rötyögtetős stílus... Uncsitesók!

Megjegyzés küldése