2011. június 9., csütörtök

Kutya. Meg a szaga.

Mindenki tudja, akinek volt már alkalma több időt eltölteni egy kutya társaságába, hogy hihetetlen pofa/arc mimikával rendelkeznek. Egyszerűen IMÁDOM ezeket a négylábúakat! Persze tudom én, hogy szőrösek, meg időnként büdösek, de bevallom én még azt is szeretem! Példának okáért, az ázott kutyaszag engem a többi normális emberrel ellentétben nem taszít, sőt a top illatok listáján szerepel. Ahhoz, hogy havi adagomat beszerezzem 30 perc kellett a Kutya fürdetéséhez (és ebben a fürdő romtalanítása is beleszámítandó), majd újabb 30 perc alatt a frissen készült képből egy oldalt is kreáltam. Így a Cewe heti kihívására rögtön be is nevezhetem ezt:

Felhasznált elemek midegyike Anna Aspnes

Az Eb szájában található hirtelenzöld lapocska,
csupán a teljesség kedvéért, a fogápolást hivatott szolgálni.

Legyen mosolygós napotok!

3 megjegyzés:

Margó írta...

Igen, már értem, hogyan lehet szuper scrapoldalt készíteni 30 perc alatt!!!
Végy egy értelmileg-érzelmileg gazdag scrapbbokost, akinek kiforrott és tartalmas belső világa van - amelyik kisugárzásra is képes -, aki ismeri a PS csínját - bínját, rendelkezik önmérséklettel az oldalak díszítése terén, és úgy mellesleg szuper fotókat tud készíteni!!! Az én mércém szerint Te is közéjük tartozol Rita:-))))))

evadraga írta...

Mosolygós lett Rita, és ezt, valamint az oldaladból áradó szeretetet (én is imádom a kutyaszagot!!) :-DDD nagyon köszönöm Neked!

Toni írta...

Már nem egyszer írtam, hogy mennyire le bírsz nyűgözni! ahogy megközelítesz egy-egy neked fontos apróságot és történet lesz belőle, mert az a három sor, amit felvésel az oldalra még többről mesél! Csak annyit írok, hogy: szép, és tudjad az én olvasatomban ebben is sokkal több van, mint amit képes vagyok megfogalmazni!

Megjegyzés küldése