2011. május 25., szerda

Remény

Sok mindenben reménykedek. Valamiben titkon, valaminek hangot adva. Reményeim beteljesülésért célirányos lépéseket teszek, vagy egyszerűen Bízok.
És még az anyaságomból adódó reményeimről nem is beszélve! Abból van a legtöbb. Nem tudom ez így természetes-e? És, hogy fókuszom változik-e majd Gyerekeim korának növekedtével? Mindesetre, remélem a reményeim egyenes arányban teljesednek be majd koruk haladtával!


Felhasználam: Dream Big designs february CT blog-train by ICKA, és

az új Doodle Designs Spring Time készlete, ami ITT megvásárolható!


Kívánom, hogy a mai nap, reményeitek közül (ha vannak) legalább egy teljesüljön!

6 megjegyzés:

Dorsi írta...

Viszont kívánom! Gyönyörűséges oldal! hja a remények sosem fogynak, sőt én azt veszem észre, hogy a gyerekek számával, és életkorával egyenes arányban sokszorozódnak.

Margó írta...

Szeretettel kívánom Neked is, hogy legalább mindennap egy teljesüljön!!!
... és köszönöm!
Bocsánat, de most ezzel cserélem a háttérképemet:-)) és ezt is köszönöm!!

Janka írta...

Már láttam Ickánál az oldalad, és nagyon tetszik. Így, hogy "történet" is kapcsolódik hozzá, még jobban.

treza írta...

Ránézek és elönt a béke; ez mindennél többet ér...pedig a mélyben mennyi mindent jelent(het). Egyszerűen gyönyörűséges lett!

kreatívhit írta...

A remény egy igazi hajtómotor.S ahogy írtad is amiben tudod teszed a magad részét célirányos lépésekben.Szerintem így a legtöbb mai reményed kivirágzik a megfelelő időben.

Toni írta...

Nekem is vannak reményeim: jó sokat olvashatlak, jó sok oldalt látok tőled, jó sokat beszélgethetek veled, jó sokat.... Remélem jó sokszor nem mászok az agyadnak!

Megjegyzés küldése