2011. május 22., vasárnap

Kép egymásnak+barátság

Igazán el vagyok magam felé maradva a blogolást illetőleg. Valahogy ez a háttérbe szorult, mert nem okozott annyi pluszt mintsem érdemesnek tartottam volna az időt rászánni. Na de most!
A kronológiát a szünetben készített oldalakat illetőleg mellőzni fogom, így kezdem az e heti Cewe kihívásaival:
1. Kép egymásnak. Beedee ötlötte ki, mi meg lelkesen hurráztuk a tervet! Mr. Random sorsolt (ó erről a pasiról is fogok egyszer oldalt készíteni). Vicces kedvébe volt mindenesetre Mr. Véletlen, mert én Tonit kaptam, és Beedee készített csodás oldalt nekem Szamóról:

                              

 Annyira de annyira tetszik ez a mesevilág, hogy nehéz szavakkal kifejezni. Különösen kedves ez a Lorie készlet, szívem szerint meg is vettem volna, no de mi a csudának, hogy ha csak nézegetni tudom! (így van ám nekem Cali készletem is!) Szóval nagyon KÖSZÖNÖM Szilvi, már kevésbé csorog a nyálam a Te oldalad kapcsán amit ezzel a készlettel alkottál!

Nekem könnyű és egyben nehéz feladatom volt Toninak oldalt készíteni hisz rokoni szálak fűznek hozzá, valóban ismerjük egymást. Milánba ismét sokadszorra szerettem bele miközben készült ez az oldal:

Felhasznál elemek mind Anna Aspnes és freebie ecsetek

2. Heti kihívás témája a Barátság. Volt idő, mikor úgy véltem társasági ember lévén, minél több barát vegyen körül engem. Aztán persze rájöttem ám én, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg és fontos. Így is kiváltságos helyzetben vagyok, mert elmondhatom hogy valóban van/vannak igaz Barátaim! Oldalt készíteni Róluk nem gondoltam, hogy tudnék, mígnem Kovaxka fotó nélküli barátságoldalát és egy liftelni való tetszetős sziluett oldalt meg nem láttam. Ilyen lett az enyém:

Felhasznált háttér: jfox-memorykeeper-solid7 by Jennifer Fox;
ThinStrips Masks No 2 by Anna Aspnes;
 freebie ecsetek; no meg a hosszú szöveg Wikipédia -> barátság
Idézet:
Barátság növeli a boldogságot és mérsékli a szenvedést azzal, hogy megduplázza örömünket és megosztja szomorúságunkat. (Cicero)

 
 Mosolygós Vasárnapot és elkövetkezendő hetet kívánok Nektek!
 

3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Jók lettek.klassz volt az idézet is.

Toni írta...

Szia! Csodát adtál, csodát adsz! szia! Engem már le nem rázol! Szia! .... úgyis tudod! Nagyon tudod! Szia!

Krisz írta...

Gyönyörű amit kaptál és gyönyörű amit adtál!!!! :)

Megjegyzés küldése