2011. március 1., kedd

Icka-ficka alias Doodle Designs

Hiszem, hogy minden ember úgy jön a világra, hogy legalább egy valamiben rendkívüli tehetséggel bír. Aztán betudva az élet kiszámíthatatlanságának, ez vagy kiderül vagy nem. Szerencsés az ki rájön, hogy mi az, amiben kiemelkedőbb a többi embertársával szemben. Ha találkozok egy egy ilyen emberrel, mindig nagy tisztelettel adózok a tehetsége előtt. Az ilyenek közé tartozik  Icka-ficka is! Hihetetlen amit a scrap terén tudd mívelni, minden oldala egyedi és utánozhatatlan (ja bocsánat a szakzsargonnál maradva liftelhetetlen). Azon kívül, hogy felnézek Rá, volt alkalmam ízelítőt kapni egyéniségéből is, így egy kerek képet kapva Róla kijelenthetem: egy igazi egyéniség! Mindezek után érthető lelkesedés fogott el, mikor elújságolta, hogy kipróbálja magát dizájnérként! Nagy örömömre az elsők között lehettem akik a Good morning sunshine! készletéből oldalt készíthetett! Fantasztikus ickás elemek és papírok mindössze 5$-ért a Digi_ridoo scraps.com boltban:



Igazi felüdülés volt a kit-tel alkotni, hisz a napsütés az, ami már oly rég hiányzik így február tájt az ember lányának. Csak hogy még jobban sütkérezhessek és töltekezhessek, egy olyan képet választottam, ahol srácaim keresztlányommal pancsolnak, így nem csak a bőrömön éreztem a napsütés melegét és szememmel gyönyörködtem bennük, de fülemmel nevetésüket is hallani véltem:

 Az idézetet a Hook című filmből kölcsönöztem:
Ugye tudjátok, honnan származnak a tündérek?
Az úgy volt, hogy amikor az első gyerek
a Földön elnevette magát, a kacagása ezer
darabra tört és szanaszét gurult a Földön.
Ezekből lettek aztán a tündérek.


Emeld fel a tekinteted! Húzd ki magad! Képes vagy rá.
Ha sötét is van, mindig lesz új reggel...
Tartsd életben a reményt!
(Jesse Louis Jackson)

Mosolygós szép napot kívánok mindenkinek!

Na jó, aztán, visszacsöppenve a valóságba, (bilibe lógott a kezem), egy pár hete készült, ablakból lőtt fotóval is készítettem oldalt, (legalább a projektemből származó tömérdek képből így hasznosítottam egyet):

7 megjegyzés:

Krisz írta...

Szuper lett mindkét oldal! Igen az a fránya napsugár már nagyon jól esne, ha sokat sütne! :)

Margó írta...

Nagyon örültem, hogy hogy Icka első "árulós" készletéhez Ti hárman készítették el a csodálatos oldalakat! Szuper érzés érezni a napsugarat és hallani a kacagást:-))) - Imádom ezt az idézetet. -
...és a második oldalad meg egyszerűen gyönyörű! Sokszor néz ki reggel az ablakodon és csak úgy lődd el a géped! Kedvencem az ágon ülő kismadár:-))
Szívből gratulálok:-)))

icka írta...

azt hiszem felveszlek a marketing csapatomba is!:)))
imádom a kis tündérkéket és az össze fotódat!
köszönöm még egyszer!

Toni írta...

Gratulálok drága, nagy megtiszteltetés az enyém, hogy veled és Ickának CT-zek!
Ps: nem múlik el nap, hogy ne hiányozna a folyamatos "szó-cséplésünk"!!!!!

Puzsi írta...

Gratulálok a CT-tagságodhoz! Icka annyira gyönyörűeket alkot, szerintem nagy kedvvel fogtok Neki "dolgozni". Az oldalak gyönyörűűűségesek!

evadraga írta...

Csak csatlakozni tudok a lányokhoz: gratulálok Rita! :)
Olyan napsugaras a készlet, az oldalad is klasszul megidézi számomra is az eltelt nyarat! Még sok-sok szép oldalt icka készleteiből! Jah, ezt magunknak kívántam! :D Alkoss, nagyon várjuk! :)

erzsocica írta...

Nagyon klassz lett mindkét oldalad! De a pancsis viszi nálam a pálmát. Eleve imádom az idézetet, amit választottál, a kedvenc filmjeim egyike. Na de ahogy a fotót ráraktad az oldalra, meg úgy az egész....szuperklassz lett. Igazán tükrözi a nyár melegét, a vidámságot!!!!!
A második oldalon is nagyon bejön a maszkolás, csodás fotót készítettél!

Megjegyzés küldése