2011. február 28., hétfő

A Cewe

Adott egy különös szenvedéllyel bíró kis csapat, akik napi-heti szinten kapcsolatba vannak. Ismerik egymás blogját, stílusát, családját, de még soha nem találkoztak személyesen. Eddig. A virtuális ismeret a fizikai dimenzió síkjára lépett! Köszönöm Nektek akik ott voltatok testben vagy lélekben! Szuper nap volt! Persze nem jöhetett volna mindez létre, nem lenne „otthonunk” a Cewe, ha Krisssz nem létezne! De szerencsénkre Ő anyánk helyett anyánk, terelget, bíztat, bátorít és segít minket. Fantasztikus, hogy van még olyan önzetlen ember mint Ő, akihez bármikor is forduljon kérdéssel az ember béna lány, Ő soha nem hagyja válasz nélkül, kétségek között! Köszönjük Krisssz, hogy vagy nekünk!

A szakmai nap mint olyan, úgy érzem nagyon jól sikerült, leszámítva a februári időpontot amikor is az influenza és bacilusok elemükben vannak, így sajnos sokan kénytelenek voltak távol maradni. Élményeimet, benyomásaimat nem is igazán tudom szavakba foglalni, egy pozitív töltet, jó hangulat, királyi ellátás a Cewe vezetőségének jóvoltából, sok mosolygós eddig ismeretlen, de mégis ismerős arc! Nem említek neveket, nehogy kihagyjak bárkit is, (de Juma és többmintunokatesóm Toni ajándékával eldicsekedtem a másik blogomon). A következő személyes találkáig pedig Krisssz virtuális konferencián gondolkodik egy közös scrap-elésre!

Az elmúlt két Cewe kihívásra készült oldalamat mutatom. Mindkettő számomra kedves a témájánál fogva:

 Felhasználtam:
Kit Hakuna Matata by margote; MagicFlares No 3 by AnnaAspnes;
Worn grungy paper overlay by Gunhild

Felhasználtam:
aAFree_44ObservationsTemplate, ArtPlaySantaNicholas_ButtonRed by Anna Aspnes;
JS-HAFHDigitalPapers; +képek netről (és a "fiók mélyéről")

6 megjegyzés:

treza írta...

A találkozó miatt már nem fájdítom a szívem, szívesen olvasom a beszámolókat, nézem a fotókat, mert jó érzéssel tölt el, h ismerhetlek Benneteket és reménnyel, h hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást.
A könyves oldalad már megcsodáltam a cewe-n, de ettől a Szamóstól most feküdtem ki; annyira tiszta, bájos és sokat mondó. Biztosan dagad a melle a 8évesnek is :)

Puzsi írta...

Rohangálok blogról-blogra, olvasni a beszámolókat, mintha nem is lettem volna ott. Pedig igen, de így olyan jó átélni még egyszer meg még egyszer, meg még egyszer, meg még sokszor! Köszönet, hogy eszetekbe jutott, nagy ötlet volt. És lesz folytatás, úgy tűnik.
Mindkét oldalad szépséges, tetszenek.

Lululu írta...

Nagyon jók az oldalaid. Hozzám (nyilván a színei miatt) az első áll közelebb.
A tali ötletéért külön köszönet. Iszonyú jól éreztem magam. Rég nevettem ennyit. Bár te voltál az egyik, aki mindig máshol járt, mint én, így sajnos egy szót sem tudtunk beszélni. :) Na, majd legközelebb.

Secima írta...

Nagyon jó, hogy kitaláltátok ezt a találkozót. Köszönet érte mindhármótoknak. Jó lesz legközelebb már ismerősként köszönteni egymást.
Az oldalaid pedig nagyon klasszak lettek!

Krisz írta...

Szupi lett mindkét oldal! HA előbb látom ezeket, nem agyaltam volna annyit az enyémmel, nagyon ispirálóak!, ami meg sem született! :)

kreatívhit írta...

Ötletes kifejező oldalak.

Megjegyzés küldése