2011. március 18., péntek

Doodle módra a városban élni!

Ismét egy csodás készletet hozott Icka! 18 papír és 46 elemet tartalmazó kit-je mai naptól a Digiridoo Scrap-nél mindössze 3$-ért megvásárolható!




Mikor megláttam a házikókat Icka készletében, rögtön eszembe jutott egy 7 évvel ezelőtti fotó nagyfiamról. Történetesen Róla és a neki készített dobozházáról, ami hetekig a nappalink közepén ékeskedett. Miközben készítettem az oldalt a fotókkal, fiaim jöttek kukucskálni a monitort. Máté rögtön felismerte és örvendezett hogy „jaj de jó! Emlékszem!” A kicsi erre csodálkozva „Jé ilyenünk is volt? Én nem is emlékszem rá!” Ez utóbbi kijelentés persze nem meglepő, Ő az a fajta ember, aki a tegnapra még csak-csak emlékszik, de hogy előző héten mi volt, na az már szelektív. De most Máté rögtön földre küldte szegényt a maga 10 éves finomságával: „most éppen tudod miért nem emlékszel rá? Mert akkor még meg se voltál!” A kicsi szomorú lett „de kár”. Arcán kiült, hogy „megint valami jó, amiből kimaradtam”. Sajnáltam Őt, már nem először, hogy szembesülni kényszerül a ténnyel, miszerint 2 évvel később született a családba és addig bizony voltak események, aminek Ő nem volt részese. Nem tudom milyen érzés lehet, egyke lévén az én arcomba nem vágott hasonlót senki.


No és készítettem egy oldalt a 365 napos fotó projekt egyik képéből is:



6 megjegyzés:

szrjudit írta...

Jaj de jó lett, a dobozház fantasztikus, de az alsó képed a szívem csücske!!!

evadraga írta...

Borzasztóan aranyos a története az első oldaladnak Rita! Édeskicsi, elképzeltem a szituációt. De, anyája biztos megvigasztalta, ebben biztos vagyok! :)
A második oldalad is nagyon megérintett... Gyönyörűen kiraktad az utat. :)

Florci írta...

hűűűű! az út csodaszép!!!
dobozházas édes. nekem van tesőm, másfél év van köztünk, és pl. ezer közösen megélt történetre ő pl. totál nem emlékszik!

Toni írta...

Szuper a sztori a porontyfelhozatalról, szuperek az oldalak! Mit írhatnék még, hát: éljen!!!!

icka írta...

annyira klassz ez a dobozos oldal! olyan vidám és Máté meg annyira édes a fotókon!
kéne valahonnan egy ilyen dobozt szereznem, mert ez annyira klassz ötlet!
a másik meg egyszerűen csúúúúúúúúcs, imádom, iszonyú jó a fotó és az ötlet a keretekkel!!!
köszönöm!!!

kreatívhit írta...

Ezt a dobozház projekt tuti nyerő.

Megjegyzés küldése