2011. március 19., szombat

Video scrap ...

.. a Cewén. Ismét! Most úgy éreztem, teljesen felkészültem technikailag és scrap terén is.
1. lenyúltam fiam kis gépét amin száguldozik a net (nem úgy mint az enyémen), így két géppel nyomultam.
2. belőttem a kamerát, ebből következőnek --> 
3. rögtön elmentem megfésülködni :) (Florci ugyan rákérdezett a konferencia közben, hogy ez most a jólfésült frizurám-e vagy sem?).
4. kikészítettem 3 csodálatos fotót gyermekeimről, amit régóta szeretnék már megscrap-elni, + egy friss készletet (masnival, gombbal, miegymás kütyüvel), ami illik a fotókhoz és még nem használtam tehát a lelkesedés is igen nagy iránta.
No így vártam Krisssz hívását fél 10-kor. Mi történt? 1. kiderült, hogy most látni ugyan látnak, de hallani nem hallanak engem. :)) (gyors keresgélés után némi javulást sikerült eszközölnöm) 2. saját magunkról készült fotóval kell oldalt készíteni! Puff! Igazság szerint a többi kitételt meg se hallottam innentől kezdve, mert annyira elkeseredtem és kétségbeesetten kezdtem el kutatni fotó után. Hiába voltam online, én is a fórumról néztem meg a többi kritériumot, miszerint legyen: blending; textúra vagy fotón vagy a háttéren; idézet; cím; maszk; virág és még valami tárgyfotó. A probléma, hogy utálom ha fotóznak, és erre esélyt se adok, kvázi a kezemből ugyan ki nem veszi senki a gépet! Tavaly mindkét gyerek vett a saját zsebpénzéből fényképezőt magának, így az ő képeik közt kutatva találtam magamról 2 képet, ami nem homályos, nem veszekszem éppen rajta, ami az arcomat ábrázolja és nem más testrészemet, amin felismerhető vagyok és nem saját magam karikatúrája. Mindez vagy 30 perc volt, aztán persze sutba vágva kikészített készletemet keresgélés, közben írogatás a többi perifériára rekedt konferencián résztvevő, de néma társ felé … jól eltelt a másfél óra! Ja hogy oldalt is kéne készíteni? Na ilyen lett:


Felhasználtam:
Anna Aapnes: ArtPlay Palette No 8, ArtPlay Palette Genuine, ArtPlay Palette Lucky


Nagyon jól szórakoztam ismét, eltekintve, hogy egyáltalán nem úgy alakult ahogy azt én elterveztem. De nem is lett volna az igazi eme izgalmak nélkül!

6 megjegyzés:

Florci írta...

szerintem csudavicces volt, sajnos én látni nem láttam senkit, szóval a hajad biztos teljesen rendben volt! :)
Az oldalon nagyon-nagyon jók a fotók, már csak amiatt is, hogy a gyerekek ilyennek látnak!!

szrjudit írta...

Bocsiiii, ennek ellenére szuper oldal született!!! :)

Puzsi írta...

Ez nagyon vicces leírás! Azért jó ez a csetes dolog, mert nem nagyon lehet rákészülni. Én is elhatároztam melyik készlethez fogok nyúlni, (pillangók, virágok meg masni) aztán nem lett belőle semmi. És idegbajt kaptam, hogy már megint nem leszek kész. De amúgy roppant jól szórakoztam magamban...

kreatívhit írta...

Még a vezetést is beraktad:)

beedee írta...

Hasonlóképpen éltem meg én is Judit kedves :) ötletét, miszerint magunkat kell oldalba foglalni...
Azért a nehézségek ellenére igen jól szórakoztam, az oldalad meg szuper lett, kár volt aggódni :))

treza írta...

Ezért jók a blogok...elolvashatjuk, ki hogyan élte meg/át :)
Az oldalad szerintem szépséges lett, lágy és nőies, és hát kérem, végtére is egy nőies nő az alanya! :)
Úgy jártam, h kb. az utolsó 10 percben állt össze nálam, mi is legyen a mondandója az oldalamnak...de én már így hagyom, emlékeztetni magam, h lám, erre vagyok képes másfél óra alatt. Az első kb. 30 percben remekül működött a video kapcsolatom, aztán már csak chat maradt, de így is remekül szórakoztam.

Megjegyzés küldése