2011. március 8., kedd

........

Mikor decemberben megszületett az elhatározás bennem , hogy belevágok az 1 nap 1 fotó projektbe, úgy gondoltam, hogy az külön blogot érdemel. Hisz teljesen más téma mint a scrap. Azt persze nem vettem számításba, hogy egy valami viszont azonos. Én. Nem tudom külön választani a két blogot, nem tudok más lenni itt is ott is, hisz magamat adom mindkét helyen. Abban viszont még most sem vagyok biztos, hogy hogyan is kéne mindezt csinálni, hisz ráadásul nem csak fotózok, scrap-elek, de kreatív dolgokat is készítek. Na azt hova pakoljam? Sőt még azon is elmerengtem, hogy kell-e ezeket a dolgokat egyáltalán mutogatni, „pakolni”? Igazából miért is van igénye az embernek írni-olvasni a blogokat? Na jó, kicsit morózus, melankolikus hangulatban kezdtem neki ennek az írásnak, de tényleg kíváncsi lennék a véleményetekre! Ti hogyan látjátok ezt a dolgot, persze nem kifejezetten itt nálam, hanem úgy ámblokk, általánosságban? Szerettek-e olyan oldalakra járni ahol zusammen minden féle van?

Az elmúlt 2 nap fotója a másik blogomon, ami eme merengésbe kergetett:



Szép napot kívánok Mindenkinek!

10 megjegyzés:

Pertine írta...

Egy zanzás - sok mindenről szóló blogon nem érzem jól magam (kivételek megerősítve). Én külön vinnék új témát, ha kezdenék.

csutkailda írta...

Teljesen egyetértek Pertinével, mert a témákból adódóan különböző tartalma, stílusa, arculata van az egyes blogoknak.
Persze azt tudom, hogy rengeteg energiát, időt igényel a különböző blogok vezetése, s valamelyik mindig hátrányt szenved, de egyelőre azonban mégsem keverném össze őket.
A fotós blog elég nagy kitartást, rendszerességet kíván...... és lehet, hogy mindketten egyszerre értünk a holtpontra. Bízom benne, hogy rövidesen átlendülünk ezen, mert muszáj megtanulnunk jól fotózni, s mennyi szép kép született a kezdéstől.
Bárhogyan döntesz......én jönni fogok, mert öröm a lelkemnek..... és örülök, hogy vagy.

Gólya írta...

Jobb, hogy külön van a fotós blogod.
Én mondjuk csak a scrap miatt kezdtem el blogokat olvasgatni, előtte azt sem tudtam, mi fán terem a blog, de sztem ha egy x illetőről mindent tudni akarsz, akkor jó, ha egy helyre megy minden, de talán ez esetben praktikusabb a külön blog nyitása.

kreatívhit írta...

Az emberek érdeklődésüknek ízléseiknek megfelelően látogatják a blogokat ha szívesen megy egy adott helyre.Bizonyos határokon belül szerintem nem zavarja a változatosság.De talán nem árt a kereteken belül maradni.

szrjudit írta...

Na, lehet egyedül maradok a véleményemmel, én szeretem a vegyes blogokat, mert a blog nekem az ember, tehát a hozzá kötődő összes dolog érdekel, amit ő közlésre érdemesnek talál. Persze, ha valakinek van egy nagyon speciális területe, amit csak egy szűkebb társaságnak érdekes, illetve nem biztos hogy szűkebb, de más érdeklődésűnek, akkor érthető, pl. egy himzős társaság nem akar a photoshop rejtelmeiről olvasni és fordítva vagy pl. egy zártkörű családi blog is külön eset, amit nem szeretne az ember mindenkivel megosztani, de a scrap meg a fotózás szerintem nagyon összetartozó dolog. Én pl. ritán megyek a másik blogodra, pedig tudok róla, valahogy mindig elfelejtem :( Pedig annyira szépek a fotóid. Szóval én örülnék, ha egyben lenne.

Toni írta...

Engem nem zavarna, ha scrappes blogodon megjelenne egy két kreatívságod. A hagyományosan űzött scrapp is szabadonértelmezhetőbb technikailag, mint a digi és ott sem lapozom át, ha valaki részletekbe menően beavat hogyan készítette el az adott kütyükét. Megyek a fotós blogodra, ide gyakrabban jönnék, ha nem bánod! Mindegy miről csak írjááááál sokat!!!!!

Kisnyul / Andi írta...

sajna az előző bejegyzésem jól elszállt...irgumburgum

Naszóval, véleményemet megírtam már Ilda oldalán is. Én kezdettől egy blogban viszem a dolgaimat, mert az is én vagyok, az is hozzám tartozik és szerintem témájában nem különűlnek annyira el egymástól. Szóval én az egy blog pártján állókat gazdagítom. :)

Rita(006) írta...

Köszönöm szépen, hogy megosztottátok velem a véleményeiteket!
Sokat segített, még úgy is hogy megosztott volt az állásfoglalás! :)

erzsocica írta...

Szerintem ez így jó, ahogy most van! A fotók tök jó, hogy külön vannak, így jobban áttekinthetőek a fotók, és tükrözik, hogy épp milyen hangulatban voltál. Ez pedig a kreatív blogod, ahova a scrappes és kreatív cuccaidat feltöltöd. Persze, ha párszor ide beraksz napi fotókat, akkor az eddig oda nem látogató embereket is felcsigázod, hogy elnézzenek a csodás fotókat végignézegetni!

Kata írta...

Ez így nagyon jó, hogy külön blogban vannak a témáid, mégis ilyen látványosan összekapcsolod őket, hogy mind hozzád tartoznak. Régebben én is külön blogot vezettem három témának, de nagyon sokszor voltak átfedések (ami több helyre illett volna), meg nem is győztem őket egyformán gondozni, így aztán összevontam. Szerintem jók a vegyes blogok is, főleg hobbiblog esetében. A megfelelő címkézés segít mindenkinek megtalálni az őt érdeklő dolgokat. A Te kreatívságaid csudaszépek, szívesen nézegetem őket, bármi is az, mindenképp inspirál.

Megjegyzés küldése