2011. január 13., csütörtök

Így jártam …

Jártál már úgy, hogy minél inkább akarsz valamit, annál inkább nem jön össze? Én az élet számos területén tapasztalom nap mint nap a bőrömön. Az utóbbi hetekben épp a scrap adott példát erre. Még decemberben mikor a gépről letöltöttem ezt a fotót nagyon akartam, hogy oldalra kerüljön. Még láttam is magam előtt, hogy milyen lesz. Aztán a későbbiekben még jó párszor kísértett ez a jelenség, mindig persze más alakot öltve. Én meg kitartóan üldöztem, felfegyverkezve a PhotoShop fegyvertárával, az épp aktuális szellemet. Sokszor kezdtem el és hagytam abba a variálást. De én nagyon akartam! Az eredmény? Kuka. Hányszor? Na nem blamálom magam, hogy még számszerűsítsem is a bénázásom. Aztán lemeccseztük ezt a dolgot: én kértem és nem akartam. És engedett. Bár nem 100%-os az elégedettségem, no de nem vagyok telhetetlen. Most erre futotta:

Felhasználtam:
FotoBlendzCM12_3, Autumnal-BrushSet, ArtPlayPalette8 by Anna Aspnes;
Transparent tape by Gunhild; nina_fa_paper4 by NinaScraps

7 megjegyzés:

Toni írta...

Gyönyörűségeset működtél drágaságom! Mindegy is az eredeti szándék, az úgy szép, ahogy van. Ez a sok finom karcolat körbe, a fotó maszkját meg jól megnéztem magamnak! Ja és a fiúk nagyon összeöltöztek. :) Viszont a mosolyúk egyívásúan szépséges!

kreatívhit írta...

"most erre futotta" Értem.. Szóval csak úgy futotta .. Hát rendesen futott azt meg kell hagyni:)

Florci írta...

csak hagyd, hogy jöjjön az ihlet, ne akarj! és akkor megszületnek az ilyen csodák!!

treza írta...

Lényeg a lényeg, hogy végül megszületett a csoda! :) Férfias színek, mégis a Te nőiességeden keresztül láthatjuk a pillanatot.

szrjudit írta...

Rita, van ilyen, nekem is vannak ilyen mumus fotók, és mindig szuper oldalakká érnek végül. Itt az élő példa! Igazán szuper ez az oldal! Ne rágódj ezen, csak lazán! :)

Margó írta...

Szeretem ezt az oldalad (is). Finom, elegáns, mesélős és jó, hogy a fotó (ami egyébként két klassz pasi csodás pillanatát örökítette meg) megtalálta a helyét:-))) Rita, ez nagyon szép oldal!

erzsocica írta...

Szerintem teljesen elégedett lehetsz vele, mert nagyon ott van, Szuperül megcsináltad!

Megjegyzés küldése