2011. január 7., péntek

365 nap ...

… Igen, én is belevágtam. Minden nap egy fotó. A projektről sokat cikkeznek külföldi oldalak, magyarul pedig Kata készített nagyon profi leírást; de én kicsit a saját szám íze és céljaim szerint viszem végig. Az én 365 nap projektemben a hétköznapi dolgokról, helyekről készülnek fotók más perspektívából. Így

  1. a most még unalmas és szokványos tárgyaink albumba fognak kerülni és milyen vicces lesz mikor utódaink lapozgatják, nézegetik –Jé milyen vízcsapja volt Rita nagyinak! – (na jó ez így inkább szánalmas). De kiindulva abból, hogy a 86 éves szomszéd nénikhez direkt viszem le a gyerekeimet, hogy meséljen és ők is hallják hiteles forrásból milyen volt, mikor az utcánkban még a lovas rendőrök jártak, és szekérrel jött a szódás, és … sorolhatnám még. Milyen jó lenne, ha közben rögtön látnák is, lapozgatva ezeket a dolgokat, nem az interneten ollózva össze nézegetnénk ezekről fotókat.
  2.  Imádok fotózni, csak nem tudok. Bár Krisssz leckéi sokat javítottak próbálkozásaimon, sőt Neki köszönhetően vettem elő a sutba vágott „nagy gépet”, de az automata üzemmódot még most is előszeretettel használom.
  3. A „más perspektívából látni ugyanazon tárgyakat amik megszokott mód körülvesznek minket” a jobb agyfélteke kreativitást serkentő részét hivatott megtornáztatni (majd azért szólok neki, hogy erről ő is tudjon).
  4. A hosszú távfutás gyakorlása. Amilyen jó sprintelő vagyok, olyan gyalázatosan rossz maratonista. Na majd most edzek. (a szuflát meg majd beszerzem valahonnan)
Mindezt a 365 napot, ha van kedved végig is nézheted a:




És ezzel a Cewe heti évkezdéses, fogadalmasosdi kihívására:

Felhasználtam:
cewe_tiszta_lappal by Krisssz; TD_cm_element 46 by Timo;
Paper butterflies by Gunhild; ArtPlayPalette4_ Border by AnnaAspnes;
WilnaFurstenberg egyik oldala liftelve.

12 megjegyzés:

Pertine írta...

:) Mindent Bele! A kezdetek biztatóak.

evadraga írta...

Gyönyörű kezdés Rita! :)
Klasszul összefoglaltad, annyira jól, hogy majdnem engem is elindítottál ezen az úton! :D (hmm, nem is lenne rossz ...)
Puszi, benézek hozzád mindennap! :) Amugy is imádom a humorod! :D

Eszter(beszteri) írta...

Wow, micsoda oldal!!!!!!! :) gyönyörűséges!
És jól kitolsz velem, hogy még egy blogot csináltál, sokszor ide is alig jutok el... :( De azért nagyon örülök ám neki!!!!!! :)

Kata írta...

Hűha! Jelentkeztem én is állandó olvasónak, nagyon szépek a fotóid, ezek már most is izgalmasak (nemhogy száz év múlva). Sok sikert és kitartást! :)

Margó írta...

Ritaaaaaaaaaaaa, nagyon tetszik az oldalad!!! hát még az elbumod!!! Csodálatosak a fotók!!!
(Kérdésem, illik-e a fotókon képszerkesztővel javítani, vagy csak az eredeti fotók szerepelhetnek napi fotóként? Nekem biztos, hogy szükségem lenne egy kis retusra!!!! Én is próbáltam tartani a napokat és eddig készítettem fotókat.)

Rita(006) írta...

Naná hogy illik javítani, retusozni, ha a Te szemednek úgy jobban tetszik! Hiszen ez Rólad szól! Arról nem is beszélve, hogy a fényképészek sem tesznek másként, anno utólagosan előhíváskor korrigáltak, vagy olyan szűrőt használtak eleve, most meg digitálisan „manipulálnak”.
Hajrá Margó!

Florci írta...

nahááát! mentem gyönyörködni és nem találok szavakat. sok sok kitartást kívánok hozzá! (2041-ben az öregszkrepper bulin majd jól megnézegetjük!) ;)

icka írta...

elájultam és visszaadom a bizonyítványom!
kész, brutáljók a képek!!!

T írta...

aztaaaaaaaaaaaaaa, csúúúúúúúúúúúúúúcs!!!!

kreatívhit írta...

Szép hétvégét nektek. Megérkeztem én is:)

Toni írta...

Arról lecsúsztam, hogy én lássam elsőnek, de így utólag is imádom! A csúcsokon szárnyalsz drágám!

erzsocica írta...

Csodálatosak a fotóid, imádom nézegetni őket! Nagyon jó, hogy belevágtál!

Megjegyzés küldése