2010. november 9., kedd

Csak egy pillanat

Nem kicsit szívta ki az energiatartalékaimat az újbóli suli-kezdés. Jó volt ez ez őszi szünet, csak ugyebár rövid. Sebaj, most gőzerővel várjuk a téli szünetet!

Nem tudom más hogy van vele, de mikor megyek inspirálódni a különböző scrap galériákba, annyira megtetszenek a különböző stílusok. Csak ugyebár nem minden áll jól az embernek, hiába próbálom fel, lehet, hogy abban a pillanatban tetszik, de aztán … anyám, ruhával is hányszor járok így! Ez az oldalam is egy ilyen próbafülkés fellángolás. Irigylem azokat akiknek kialakult stílusuk van a scrap terén. Vajon hány oldal elkészítése után jön ez a dolog? Vajon nekem jönni fog egyáltalán valaha?


Felhasználtam:
PumpkinPie Papers, Staples by Mscraps collaboration;
star by fei-fei's stuff (amiről a csillagot letöröltem, hogy csak a "kondenzcsík" maradjon;
a pillangó neve: symphonie_element24 by ? régi szerelem ez a pillangó is, nem tudom alkotóját;
no és Máté 2006-ban.

7 megjegyzés:

krisssz írta...

Akiknek kialakult stílusuk van, azok is előtte sok mindent kipróbáltak. És a "kialakult" stílus folyamatosan változik. Mert egyszercsak tök váratlanul, felveszel egy ruhát kíváncsiságból, belenézel a tükörbe, és azt mondod, jéééé, ez jó:) Szóval szerintem nincs kőbe vésett stílus, és amiket csinálsz mindig jók. Persze a jók között is vannak szuperjók, mert akkor épp az a stílus fekszik a legjobban:)

Florci írta...

hát Rita, a Jesolói fastég, AZ a TE stílusod az én szememben. Hozzátéve, hogy minden munkád nagyon bejön, mindről sugárzik a szeretet, az alkotás öröme, az összefogottság. Ez a mai is szép, nekem túl kék. :)))

kreatívhit írta...

A stílusod benned van.Minél többet alkotsz annál inkább egyre jobban a rád jellemző jellegzetességekkel fog megmutatkozni.
Természetesen jó dolog másoktól inspirálódni.De ez sokszor az egyediség kerékkötője..

Toni írta...

A stílusod Te vagy édes! A hangulataid, csapódásaid, fellángolásaid! Szeretem azt is, ahogy keresgélsz, kipróbálsz dolgokat. Ha csak feleannyi örömöt okoz neked, mint mondjuk nekem: csináld, csináld még!!!! Szóval: imádom mindegyiket! Mármint: Téged, a stílusod és az oldalaidat!

Margó írta...

Ha kíváncsi vagy arra, hogy én mit írnék Neked, akkor ismét olvas el szóról szóra azt, amit Toni írt!!!!!!!!!
Szeretek kukucskálni a "scrap-próbafülkédbe":-)))
... és imádom olvasni a bevezető gondolataidat!

Pertine írta...

Próbálkozz csak bátran, nekem tetszik ez az oldalad is (naná!) SZuper a fotó is, tul.képpen viszi a szemet bármit köré pakolhatsz ;)

Secima írta...

Érdekes dolog ez a stílus kialakulás. Gyakorlatilag minden előttem szólóval egyetértek. Amúgy pedig nem kell törekedni arra, hogy kialakítsd a stílusodat, mert az úgy is jön magától. Előbb-utóbb észreveszed, hogy mit szeretsz és mit nem szeretsz csinálni. A lényeg, hogy örömödet leld benne. Nekem tetszenek a munkáid és szívesen nézegetem őket. :)

Megjegyzés küldése