2010. október 14., csütörtök

Eltűnésem oka

Eltűnésem, intenzitásom csökkenésének oka egy fotókönyv tervezése, készítése. A Cewe jóvoltából egy kupon kedvezmény még inkább sürgetővé tette számomra ezt a háttérmunkát, így jár az agyam. Nem tudom más hogy van vele, de nekem sokkal nehezebb így digitálisan összeállítani egy albumot, meghatározott, még fel nem dolgozott fotókkal! A hagyományos scrap idejében előttem volt minden alapanyag, összes fotó, papír, alkatrész, matrica, pecsét… szóval jó nagy kupi, de átláttam. Most meg … a kupi-káosz most is megvan, de nem látom át!



Mivel meglepi lesz eme fotókönyv, így sajnos nem fogok oldalakat feltenni, majd csak decemberben. De nem tudom megállni, hogy ezt a kedvenc oldalamat ne tegyem „közzé”, annál is inkább mert Taylormade Oscraps-es kihívására készült, hála a hozzá járó freebie-nek!


Felhsználtam:
In Moderation {ADD-ON} by Taylor Made Designs,
A fotón pedig apósom és Máté 2004-ben egy Bükfürdős nyaraláson.

5 megjegyzés:

Florci írta...

hűűűű! olyan, mint egy wellness plakát!:))

kreatívhit írta...

Egyedi téma jó hangulatu oldal.Tetszik.

krisssz írta...

Húúú, ez nagyon jól néz ki:)

Lululu írta...

Nagyon szuper az oldalad. Imádom a színeit, az elrendezését. Én is így vagyok, mint te. :) Amióta megvan a cewe-kupon, gőzerővel dolgozom, hogy végre elkészüljön a fotókönyvem. Már csak 2 oldal van hátra, és úgy feltenném már, de csak karácsony után lehet...

Margó írta...

Örülök, hogy albumot készítesz és nagyon várom, hogy majd láthassam! Tudom, hogy csodálatos lesz! Annyira visszaadod az oldalaidon keresztül a világban szépet! Sok-sok oldalad a kedvenceim közé tartozik! ... és ez, amit most megmutattál - szintén!

Megjegyzés küldése