2010. október 19., kedd

Cupido

Az már tuti, hogy a kutyánknak identitás zavara van. Nincs tisztában vele, hogy ő kutya, hogy 35 kilós, hogy vadász génekkel rendelkezik.

  1. Képes feltehénkedni az ember ölébe, de nem áll ám meg itt, addig-addig helyezkedik, hogy hátsó lábai hipp-hopp, máris fent vannak, aztán csak próbáljon megmoccanni az ember alatta.
  2. Egy őstehetségű színművész. Blaha Lujzának szoktuk hívni, olyan alakításai vannak. Tőlünk kapott már egy pár Oscart az tuti.
  3. Építésznek képzeli magát. Feltett szándéka, hogy legyen a kertünkben is a 4-es metrónak megállója, ennek érdekében fúrásokat is végez.
  4. Na meg, a tengerimalacunk a szerelme. Ugyan lehet, hogy tesónak, gyereknek, vagy havernak tekinti őt, nem tudom, de csuda jó fejek együtt.

Mondanom se kell sorolhatnám még, de nem teszem. Az oldalt tulajdonképpen a Cewe 74. heti kihívása inspirálta, (szerelem), de aztán eszembe jutott az sb.hu színinspiráció 2. kihívása, ahol adott színeket kellett használni. Így született ez a friss képekkel készült oldal.

Felhasználtam:
WordBlendzFall1_7Photo; MagicFlares3_7; ArtPlay Palette BrushSet by AnnaAspnes,
latesept-flwr2-red (kékre változtatva by taylormade,
és külön köszönet pufiindiánnak, amiért a jó multkoriban megmutatta hogyan is kell használni a gradientet! Így tudtam magam megcsinálni a hátteret.

3 megjegyzés:

Toni írta...

Nagyon jót vigyorogtam a kommenten meg a képeken is! Hát hiába: Cupido nem válogat! Zseniális vagy csajos!

Pertine írta...

:) Micsoda szerelem..

Margó írta...

Imádtam a kommented, végig vihogtam:-))) Nem felejtem el, hogy amikor nehezen kelnék, kinyitom a gépem és olvasok a oszkáros-identitászavaros-Blaha Lujzás-szerelembe esett Cupidóról! Szeretem Bundást a mi házőrzőnket, aki az első pillanatban örök barátságba kerül fű-fa-virág-emberrel, de ezt buksis kutyust azért szívesen átvenném!
(... hogy is van? Te nem tudsz írni! Nem, mi?!!!!)
Imádtam olvasni!

Megjegyzés küldése