2010. szeptember 28., kedd

Exterminátor

Ma időre a belvárosba kellett mennem. Na már most, ennek sikeressége, több helyről is vérzett:
 1. a belváros: odatalálni. A GPS-el még csak-csak, (bár volt már rá példa, hogy úgy se ment), de parkolni!!! 13 éve vezetek, de két autó közé mai napig nem tudok beállni. Meglehet kövezni, akkor sem megy. Orral, tolatva igen, de forgalom kellős közepén ellendrukkerek kereszttüzében: képtelenség számomra.
 2. időre odaérni: Tuti, olyan messze parkolok az autóval, (hisz nem gondoltak ám rám, hogy eldugott helyet építsenek ahova orral beállhatok), így még gyalogolhatok vagy 10-15 percet, mire több embert meginterjúvolva az uticélomhoz érek. (A BKV pedig mind az idő, mind a tájékozódás tekintetében eleve elvetélt ötletnek bizonyult, a jegyárakról nem is beszélve). Férjem látva tépelődésem (mindez 8:40-kor, 9:20-ra mentem), misem természetesebben felajánlotta: BEVISZ MOTORRAL!

Voltunk mi eddig is motorozni, kedvenc helyünk a Gellért hegy. Nyugisan, napsütésben, lopott délelőtti órácskák édes kettesben. Na de most! ez se nyugis nem volt, se nem sütött a nap. A csúcsforgalom kellős közepén, szlalomozva a dugóba az autók között! Anyám! Hogy megtud változni egy pasi ,ha szívügyének érez valamit: kis felesége időre beérjen. Mondtam ám én menet közben, (mikor két teherautó között készült épp átslisszolni), hogy késhetek nyugodtan. Erre a válasz: - Csukd be a szemedet!

Még a gyerekek születése előtt motoroztam én is, vagány voltam, terminátor. Most meg … exterminátor lettem. /bőven, időben beértem, a kapuban rakott le/


A szöveg:
Talán figyelmesebbnek kellett volna lennem, mikor az első robogó ötletével álltál elő.
Ez azóta a 3. motor. Persze jó ürügy, hogy időt spórolsz ezzel a közlekedési eszközzel.

Felhasználtam:
Late september kit by Taylor Made, Whimsy_decomat_green by  Three Paper Peonies

6 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

:) Micsoda sztori, micsoda oldal!!!! :)

szrjudit írta...

Nagyon jó volt olvasni :) Az oldalad szuper!

Kata írta...

Szuper történet :)

Kisnyul / Andi írta...

Nagyon jó az oldalad és a történet hozzá. Jó, hogy idekattintopttam :)

Margó írta...

Rita, ha hiszed, ha nem, amikor oldalra fordítom a fejem, már elveszítettem a kormányon lévő kezem és a kocsi hátsója közti kapcsolatot:-)Ja, a fejem kihagytam! Ez a parkolási csöppke probléma nem fog ennyire zavarni, ha majd 50 felett leszel, mert akkor már senki észre sem veszi, hogy parkolni akarsz.
Az oldal meg szenzációs, megyek és teszem a kedvencekbe (.. és egyébként is nagyon tetszenek az oldalaid és a finom humorod és az, hogy Anyukáddal egyidősek vagyunk és az, hogy Anyukád is hasonlókat mond, mint én és hálásan köszönöm, hogy jársz hozzám - és nagyon megilletődöm a kommentjeiden!:-)
... és még azt is köszönöm, hogy most olvastam Nálad a CEWE-n, hogy kell belinkelni a blognevet! Eddig én is hiába kerestem a megoldást! Remélem mindkettőnknek sikerülni fog, hiszen az nem parkolás!!!

Puzsi írta...

A történeted még vicces is lenne... ha: nem lennék vizuális típus. A két teherautónál már sikítottam, persze csak magamban... Amúgy a parkolással én is így vagyok. Szerintem nem szabadna engedni, hogy ilyen parkolóhelyeket létesítsenek. És egymás mellé is csak halszálkát! Az oldalad meg nagyon klassz lett, a keréknyom fantasztikus!

Megjegyzés küldése