2011. szeptember 7., szerda

38 lettem ...

… betöltöttem. Gondoltam érettségemet bizonyítva (vagy bizonygatva?) számot vetek magamnak, magamról. Sőőőt, ha lúd, hát akkor legyen kövér alapon, ha már eszmefuttatok, miért is ne koronáznám meg eme ritka jelenséget egy oldallal. (ilyet se csináltam még, és a több órás simogatás után, valószínű nem is fog szokásommá válni, hogy magamról készítsek oldalt. Így járt az utókor.)

A felhasznált összes elem régi kedvencemtől Anna Aspnes-től valók. :)

Mikor kitaláltam magamnak ezt a lepkés megjelenítési módot, szemléltetve az évek (és nem az emlékek) könnyed elreppenését, rém büszke voltam magamra! Az efajta szürrealista képi kivetítés nem jellemző rám, de nagyon akartam! Aztán mire összeállt az oldal már nem is tetszett az egész. Gondolkodtam is, hogy amolyan mutogatnivaló-e, nemcsak tartalmánál fogva, de minőségét tekintve is? Végül döntöttem, hisz egyszer 38 éves az ember. :) 

8 megjegyzés:

szrjudit írta...

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Rita, gyönyörűek a lepkefotók, sokat elárul rólad a komment, nagyon szép oldallal lepted meg magad!

krisssz írta...

Boldog szülinapot!! Nagyon jó lett az oldalad, és amit leírsz, az is. Milyen jó lesz majd 10 év múlva a szülinapodon elolvasni, hogy milyennek is láttad magad:)

Gólya írta...

Azta, csodás önvallomás, igen, igen, abszolut mutogatnivaló!!!! SZép vagy és 28nak se nézel ki, és van egy csodás családod, két rémisztően jóképű kiskrapekod, nem tudom, mi lehet, ami hiányzik Neked, de kívánom, hogy ha van ilyen legyen meg az is, sok boldog szülinapot!!!!!

Krisz írta...

Boldog szüli napot, boldog szüli napot, ... Halász Judit után szabadon! Szépséges az odlalad és gyönyörűséges a fotó!!!!!!!!!! :)

Florci írta...

szép lett az oldal! mert: szép vagy, szépek a lepkék és szépek a gondolatok.
Isten éltessen!!!!

do írta...

Nagyon boldog születésnapot! Én most ájultam el. Annyira szépséges az egész oldal, Te, azok a lepkék! Tényleg mennyire klassz lesz visszanézni!

kreatívhit írta...

Ilyentájt rajtolnak a legszebb évtizedek.Boldog szülinapot.

erzsocica írta...

Először is: nagyon sok boldog szülinapot - még ha így utólag is :)
Nagyon ötletes, ahogy a lepkékbe csempészted a fotókat, tetszik az oldal mondanivalója. És nagyon klassz lett a blending is!

Megjegyzés küldése