2011. május 18., szerda

Kanapé

Nem tudom más hogy van vele, de az én fejemben mindig 1-2 scrap oldal ötlete ott motoszkál. Van, amelyik szalmalángszerűen bevillan, aztán ugyan olyan gyorsan nyom nélkül el is múlik; aztán vannak olyanok, amik befészkelik magukat és nem hagynak nyugodni. Ez utóbbihoz tartozik az az ötletem, hogy oldalt készítek külön-külön a kedvencekről. Pl.: lista a kedvenc ételekről, zenéinkről, ruhadarabokról, filmekről, sorozatokról. Ez utóbbiról konkrét elképzelésem is volt! Így kezdődött a receptem: végy egy kanapét. Na itt ezzel be is fejeződött, mivel nem volt olyan készletem amiben lett volna eme tárgy. Kapóra jött a hétvégi scrapbook nap öröméjjenzése a leárazásokkal. Most vagy soha! Rengeteg készletet bogarásztam át, csomó üzletbe „jártam”, rákerestem célirányosan ominózus tárgy angol megfelelőire (mert naná hogy több is van neki), de nem találtam egy árva kanapét se. Minél inkább nem találtam, annál inkább akartam azt az oldalt! (ehte buldog effektus) Ott tartottam, feladok egy hirdetést: digi kanapé kerestetik. Persze ez inkább szánalmas mint vicces lett volna. Aztán szegény ember vízzel főz, fogtam saját kanapénkat és oldalra bocsátottam. A végeredmény totál más lett mint eredeti elképzelésem, de ez most még jobban is tetszik mint reméltem!


Felhasználtam:
damayanti_anna_just_a_teenager by Anna Design,
Easter Alpha, képek a netről

Mellesleg nem vagyok egy tv előtt ülő ember (naná, hisz a monitor előtt ülök inkább), de ezeket a sorozatokat imádom. :)




(simán elszálltak a bejegyzéshez tartozó megjegyzések a blogger sztrájkja közepette. Remélhetőleg nem dönt úgy egyszer a rendszer, hogy önkényesen megszünteti a blogokat. A történet alapján még ezt sem tartom kizártnak.)
 

7 megjegyzés:

Gólya írta...

SZuper!!!!! Amúgy friendlyscrap-nél csomó bútoros készlet van...ingyen...asszem nekem is van többféle kanapém is :)

Florci írta...

nekem is van digikanapém Ritám, nyugodtan feladhattad volna a hirdetést!
Bár tééény, hogy nem ennyire tutikénylemes, és bizire nem passzolt volna eme sorozatokhoz! :)) (melyek mindegyikétől engem kiver a víz, de hát milyen uncsi lenne ha mindenki ugyanazt szeretné!)

Lili'sMother írta...

Ritaaaa...még jó, hogy eszedbe villant kérni egy kamerát, hogy megörökíthesd a kanapét, ha már neten nem találtál...
Az a sok sorozat a falon . Az oldalad szupi.meg, mint egy tv-boltban

Secima írta...

Én sem vagyok sorozatnéző. A kanapé kereső történeted viszont nagyon tetszik. A végeredmény meg különösen. Igazán jó ötlet volt sajátot felhasználni.

beedee írta...

Lehet rokonok voltunk előző életünkben? Imádom ezeket a sorozatokat!!!! Csak a Grace Klinikát cserélném le a Gyilkos Elmékre :)) Szuper lett az oldal!!!!!

Minyu írta...

Naggggyon tuti oldal lett, nálam is vannak kedvencek ezek közül.És nekem is Friendlyscrap oldal jutott eszembe, ott biztos van kanapés kép.

Toni írta...

Efáradtam, leültem! régebben én is sorozatot függtem, már annyira nincs időm semmire, hogy onnan is loptam. Amennyit csak lehetett. Az összeset. Néha belenézek a sex és new york-ba dévédén. És szétröhögöm magam. Vészf@... és társai!
Hihetetlen vagy csajszim!

Megjegyzés küldése