2011. március 6., vasárnap

Szrjudit meg a kalóz(om)

Az úgy volt, hogy kisebbik gyermekem leadta a megrendelést, miután a múltkori gellérthegyi kirándulás alkalmával készítettem róla egy fotót. Kronológiai sorrendben ezt mondta:

„- Anyaaa! MOST fotóóóózzz!” majd,
„- nnnna ezt szkreppeld meg!” és itt jött egy hosszú mondat milyen is legyen az az oldal: ő egy kalóz legyen (téli csíkos sapka volt mellesleg a fején), meg legyen tenger körülötte (az erdő közepén készült fotóról beszélünk), hajó és sziget (na ez már az előzőkhöz képest már nem is olyan meglepő). Hogy hogyan és honnan találta mindezt ki nem tudom, de hogy tőlem ilyen jellegű dolgot a monitoron még soha nem látott a gyerek az tuti. Próbáltam is elsunnyogni a dolgot, hátha elfeledi (de nem jött be, időről időre rákérdezett készül-e már?). Mígnem a Cewe találkozón miközben nyálcsorgatva lapozgattam szrJudit Petrának készült fotó/mese könyvét, meséltem Neki eme megrendelésről, ami addigra kihívássá nőtte ki magát. Ajánlott pár tervezőt akiknek ilyen jellegű készletei vannak, majd ennyiben maradtunk. Aztán hogy hogynem pár napja levélben kérdezte, jutottam-e valamire ominózus oldallal? Naná hogy nem. Barteloztunk egyet: Ő kapta a téli sapkás kalózos kihívást, én cserébe kaptam tünemény csajos képeket Róluk kettőjükről Petrával! Sokáig csak kóstolgattam a fotókat, nem is volt bátorságom nekikezdeni, hisz annyira felnézek Juditra amit és ahogy csinál a scrap terén, hogy jövök én ahhoz, hogy Neki oldalt készítsek? (Anyám, hisz nekem még stílusom sincs!) Aztán nekikezdtem, és nagyon élveztem! A végére Petrába teljesen beleszerelmesedtem, a gyönyörű pofijába, pisze nózijába, csodálkozó tekintetébe! (A két mindjárt kiskamasz fiammal a háttérben terápiás oldal volt ez nekem, időutazás, megelevenítve a régmúlt időket, mikor ők voltak ennyi idősek.) Nagyon köszönöm Juditnak a lehetőséget, szuper adni és kapni! Méghozzá milyen oldalt KAPNI! Fantasztikus lett! Mit neki kalózos kihívás (pedig lánya van). Szamó (a megrendelő) ennyit mondott: TÖKKKKÉLETES!
Hihetetlen, hogy milyen fantáziája van Juditnak, illetve az még hagyján, de hogy ezt meg is tudja eleveníteni, tudja láttatni! Olyan profin „festi meg” azt, amit én mint hétköznapi embernek még elképzelni sincs mersze. Nagyon köszönöm Judit ezt a mesés oldalt/plakátot!


Az én oldalam pedig A csajokról:

Felhasználtam:
CosmicART Print Paperie No 1, MagicFlares No1,
AASPN_ArtPlayPalette8_Brush, AASPN_ArtPlayLucky_Brush by Anna Aspnes.
És Ákos dalbetétje:

„A tiéd csak az marad,
amit másoknak adsz!
Mindig a fénybe nézz,
mert szebbet még soha nem láttál.
Biztos a fénybe érsz,
Ha fel tudsz állni, mikor elbuktál.”

Szép hetet kívánok Mindenkinek!

9 megjegyzés:

szrjudit írta...

Nagyon-nagyon köszönöm, ami engem illett, túlzóóóóól ám ;) Az én oldalam legalább annyira szuper lett, mint ez a kalózkaland! Imádom, nagyon köszi! A fiad pofijával (ilyen nagy gyerekre lehet még ilyet mondani??? be ne árulj!) hasonlóképp jártam ám!

kreatívhit írta...

Mindkét munka igazán igényes szívből készült oldal.Szép hetet Számotokra!

Kata írta...

Nagyon jó "üzletet" kötöttetek mindketten! :) Nagyon szép és izgalmas oldalak! (a gyerekek pedig nagyon szerencsések, hogy ilyen ügyes anyukáik vannak)

Florci írta...

öcséééém! egyik jobb mint a másik!! rajongjak kicsit?? én olyat egyáltalán nem tudok, ami nem "szögletes, szabályos, konzervatív"! nem ám ilyen története is van oldalakat. úgyhogy csönd, hogy nincs stílusod, okés?

Gólya írta...

Ez egy tutira jó biznisz lett, mindketten nyertetek, duplán! Csodás oldalak Csajok! Eleve csodásak a kölkök, a két szerelmem-pasi és a csuda viri-vöri csajszi, úgyhogy nem volt nehéz dolgotok :))))))))))))

Kisnyul / Andi írta...

tuti lett mindkét oldal, micsoda üzletek köttetnek. Mellesleg pont tanuja voltam kalózos storynak... és a végeredmény, fantasztikus!

Secima írta...

Judit oldala mint mindig szenzációs lett! Azért te sem panaszkodhatsz. Szerintem szuper lett a tied is!!!!

Toni írta...

Csajszikáim! Hát hol van az én állam???? Ugye tudod, hogy nem úszod meg, hogy nekem is oldalt kreálj???? Köll nekem egy eredeti Rita006! Valutának gondoltam, hogy végülis rokonod vagyok, vagy miszösz????

erzsocica írta...

Hát csajok, le a kalappal előttetek. Nagyon klassz ötlet volt ez a fotócserés támadás az érzékek ellen. Kezdem a csajos oldallal: varázslatos lett, és az Ákos idézet telitalálat. Szinte kábító, vakító... csodás!
Judit oldala pedig mint egy igazi filmplakát a fiúkkal a főszerepben. CSÚCS lett.

Megjegyzés küldése