2011. március 30., szerda

Relax és katicák

Naponta kapok a természetből Toffee kutyának köszönhetően. Cseppenként adagolva, pont annyit, hogy ne legyen sok, de ne is hiányozzék. Négylábú családtagunk egyébként is egy mintapéldány: alkalmazkodik, de példát mutat. Hihetetlen szeretet van benne (és ezt folyton folyvást közli-szemlélteti úton útfélen mindenkivel). Ugyanakkor mérhetetlen higgadtság jellemzi természetét. Két Gyerekem nem kicsi leleményességgel teszi próbára nap mint nap türelmét, de Ő álja a sarat immáron 2 éve. Edzett jószág lett az idők folyamán. /na azért megnézem jövőre mikor kölykei lesznek, hogy a sajátjaival is tud-e a nap 24 órájában olyan bűbáj maradni mint most az enyémekkel. Akkor majd én mosolygok a bajszom alatt mint most Ő oly sokszor rajtam./ :)


A készlet pedig ami segített a hangulatot szemléltetni, Icka alias Doodle Designs segítségének köszönhetem. Hihetetlen vidám és kedves elemek, 10 csodás papír van ebben a Ladybird tales névre halgató kitben. Most pedig mindössze 2 $ a Digiridoo scrap-nél!




Kívánok Nektek relaxálós és vidám, napsütötte napot!

4 megjegyzés:

Margó írta...

De jól indul a napom!!! Szeretem a gondolataidat, a történéseket, érzelmeket, ahogy megfogalmazod! Most is jót somolyogtam:-)))) ... és a fiaid mellett imádom a kutyádat is:-)Az oldalad is jó kedvre derített - szereztél Ickának egy vevőt:-))))No, meg nekem felhívást a relaxra!!! Szép napot kívánok Neked is Rita!

kreatívhit írta...

Nagyon érdekes egy oldal.

Toni írta...

Bár az oldalad nem hat rám az újdonság erejével, vajon miért is, de akkor is imádom. Mint Toffit azzal a szép beszédes fejével! Meg a kutyi-sztorikat, meg a gyerkőc sztorikat, meg a Rita sztorikat!
Relax, úgyis tudod miért! Királylány vagy, a többi meg úgysem számít! Szeretiiii!

evadraga írta...

A piros, mint számtalan puszi körülfogja a Toffee okos fejét! :) Nagyon szeretem az oldalad!
(miért lesznek kölykei neki? muszáj?)

Megjegyzés küldése