2011. február 2., szerda

... :)

Legyűrve minden bacilust és téli depresszív hangulatot, újult erővel vetem bele magam a scrap világába. Egyenlőre ugyan még csak amolyan óvatos duhaj módjára, de köszönettel a sok jókívánságnak és a Cewe heti kihívásának, készítettem egy oldalt. Bevallom nagyon örültem a témának: tavaszra várva; mivel az 1 nap 1 fotó projektemnek köszönhetően, kezdett tetemes mennyiségű fotó felhalmozódni, ami arra vár(t), hogy valamiféle rendszerben oldalra, majd fotókönyvbe kerüljön. No ez utóbbi formáján jól elgondolkodtam, költséget hánytam-vetettem, milyen alakú-nagyságú lenne pénztárcámnak kevésbé fájó, de igazából nem találtam hosszú vívódás után sem fájdalommentes megoldást. Maradt a hagyományos forma, (30x30) és az ötlet majd az idei karácsonyra, hogy mit is hozzanak az angyalok.



Felhasználtam: template n°42 by margote

Mivel én a 365 nap fotó projektet kicsit más szemszögből közelítem meg, az időrend az én perspektívámban nem olyan jelentős. Inkább téma szerint próbáltam csokorba fogni a képeket, és álltaluk mesélni gyerekeimnek. Jó móka, és ezáltal több új virtuális barátra tettem szert. Ezúton is köszönöm Joe bácsinak és Erikának, akiktől díjat is kaptam. Mint általában ezekre a díjjakra érvényes, tovább kell adni, amit én most ezennel megszegek. Joe bácsit idézve:
"Nem szeretnék szabályt szegni, sem bármi jót elrontani. De ez a kedvesség végigsöpört a napokban az általam olvasott blogokon, szép lassan mindannyian megkaptuk. Már nincs kinek adni, és ha mindig továbbadjuk, úgy járunk mint a körlevelekkel. Ennél is fontosabb, hogy akiket olvasok, mind megérdemlik! Úgy gondolom az, hogy megtiszteljük egymást a hozzászólásainkkal, többet ér mint egy ilyen virtuális díj átvétele. Bár tény, nagyon jól esik!"
Ettől függetlenül, élve a reklám lehetőségével, (hogy nézz be hozzájuk mert érdemes!), 4 blogot szeretnék megemlíteni, ha tovább adnám (persze úgy hogy őket nem „büntetve” feloldozom a további kötelességek alól), akkor: Kisnyúl, Pavalancsika, Linsey, hiszen az ő 365 napos fotó projektjük az igazi és klasszikus, valóban dokumentáló és személyes! És nem utolsó sorban CsutkaIlda, mert hihetetlen látásmódját az általa készített profi fotókkal vissza tudja adni!
Még egyszer köszönöm, de egyre inkább azt vallom, hogy:
SZAVAKAT A DÍJ HELYETT!


Szép és mosolygós napot kívánok Nektek!

11 megjegyzés:

Nagy Farkas Dudás Erika írta...

Egy album valóban költséges, én is terveztem, hogy egy rövid próza + egy fotó. Lehet, hogy kedvet kapok az itt látottak miatt, hogy komolyabban vegyem a magamét? :)

Eszter(beszteri) írta...

Fantasztikus oldal lett!!!!!! :) De jó újra alkotni látni! ;)

Pertine írta...

:) Jó hallani felőled, csodaszép oldalak lesznek ezek.. Imádom a perspektívádat!

kreatívhit írta...

Jahhh ha ilyen a bemelegítés...:)

csutkailda írta...

Kedves Rita!
Néha úgy sajnálom, hogy az írásbeli kommunikáció nem igazán az én műfajom.
Időnként túl tárgyilagos vagyok, vagy nagyon érzelgős, de most mégis bevállalom.
Tiszta szívből örülök, hogy egymás útjába hozott bennünket a Sors.
Sokszor érzem azt,hogy hasonló szemszögből látjuk a világot.
Egy azonban biztos, a fotózás iránti szerelem .....mindkettőnk része.
Mosollyal:Ilda

Kisnyul / Andi írta...

Sajnos előző hozzászólásom valamilyen oknál fogva elszállt. :( Csudajó oldalt tettél össze, szép könyv lesz majd belőle. Én még hezitálok milyen formában lehetne kézzel fohatóvá tenni a képeket.

Rita(006) írta...

Erika, mindenkép vedd komolyan a „magadét”, mert szuper amit csinálsz, és annak az élménye, hogy lapozgathatod a saját művedet nincs fantasztikusabb!

Eszter, Pertine és Kreatívhit, köszönöm Nektek,, sokat jelent a bíztatásotok!

Ilda, hasonlóan érzek én is mint Te!

Kisnyúl, nem egyszerű ez a fotós dolog, rengeteg kép, ha rengeteg oldal még úgy is ha sűríti az ember! Kiváncsian várom majd, hogy mit választasz!

evadraga írta...

Rita, ez fantasztikus lett!!!!!! JajdeImádom mindet, és Téged is! :DDD

Timi írta...

Gratulálok a díjhoz Rita! én is szeretnélek megajándékozni vele!
http://tittyscrap.blogspot.com/2011/02/dijat-kaptam_03.html

Margó írta...

Gratulálok, gyönyörűen állítottad össze a tényleg csodálatos fotóidból az oldalt!!! No és az a másik, azok a szemek, fülek, nózi .... tényleg imádni való!

treza írta...

Toffee már önmagában levenne a lábamról, de ezek a csodás fotók így elrendezve...na kérem, ez az, amit csak Te tudsz, ilyen Ritásan!

Ps. a felturbózó szer nálam simán a 7vége ténye, amikor lélegzetnyi levegőkhöz jutok a magam örömére.

Megjegyzés küldése