2011. január 3., hétfő

Juppijééé

Az új év kezdete nem töltött el különösebb lelkesedéssel, de ezt betudtam a sokadik újévem tényének. Aztán az élet kirángatott apátiámból: a Cewén Mr. Random köszönt rám! Az Oscraps-en kaptam vásárlási lehetőséget. A nagy dilemmák közepette (kosárba be, kosárból ki) NinaScrap készleteire és egy PsAction-ra akadtam. Onnantól kezdve nem vacilláltam, csak a kártyámat vettem pluszba elő.


Aztán a nagy örömködés után, mikor elkezdtem a fotókat kiválogatni, gondolkodóba estem: Adott két emberke. Az alapanyagok egyazon származási helyről valók, a tálalás módja is azonos, az utófűszerezés is hasonló. A végeredmény? Két teljesen eltérő személyiség. Hiába igyekszem ízesíteni, nyesegetni, terelgetni. Az Élet ugyan az én kezembe adta a borsszórót és az ollót, de ez egy Don Quijote feladat. Aztán jön egy félmosoly vagy mozdulat, és mint egy hullám borít el a felismerés: nyomokban ugyan, morzsányi árnyékként, de az alapanyagok bennük vannak!


11 megjegyzés:

Secima írta...

Gratulálok a nyereményedhez! Csodás készleteket vettél és az oldalaid is nagyon tetszenek!

krisssz írta...

Nagyon szép készleteket választottál, és az oldalak is egészen különlegesek:) Az meg szerintem tök jó, hogy teljesen kólünbozőek! Milyen unalmas lenne, ha egyformák lennének:))

icka írta...

nem is tudom melyik oldal klasszabb, hú a másodikon a komment nagyon-nagyon tetszik, szuper!
csodás mindkettő, klasszak a fotók!!!

Toni írta...

Ez a kirándulás most nagyon jól esett a szépérzékemnek! Az utóbbin meg a kommented, hát: oda-vissza borsóztam!
Ja és mondhatom, hogy a Csabinál és nálad különbözőbb embereket nem sodorhatott volna egymás mellé a sors - ott stimmeltek, ahol kell, hogy stimmeljetek, hogy ennyire szeressétek egymást - nos ha a megfelelő génjeid keveredtek az övéivel, akkor a gyerekeiteknek jó esélye van, hogy a teljes különböző felállást válogasson ki a nagy varázsló a felgyülemlett katyvaszból.

Evus írta...

Először is gratulálok a nyereményhez!
Szép, finom készletekkel gazdagodtál és szép oldalakat készítettél!
Nálunk is totál más a 2 gyerek....pont ezt szeretem bennük!

evadraga írta...

Gratulálok Rita! Gyönyörűségeket választottál, jó helyre kerültek Hozzád! :)
Az oldalaid nagyon szépek! Nekem az első a kedvencem, szeretem a mesélős oldalakat. :D A második nagyon kifejező, gyönyörű, és érzelemdús! :)

Unknown írta...

Gratulálok a nyereményhez! És nem csak a csodás képeid tetszenek nagyon, hanem a gondolataidért is odáig vagyok.

kreatívhit írta...

Annyit tudnék hozzáfűzni hogy "Juppijééé" :))

Florci írta...

annyira jó helyre került ez a díj!!! csodaszépeket vettél, az a két oldal pedig!!! annyira művészi, finom, kidolgozott!! jújj, de jóóó!

Margó írta...

Öröm volt olvasni és szemet gyönyörködtetni Nálad!! Lehet, hogy mégis rászánom magam a PS-re, sok scraptársunk szerint hihetetlen mikre képes - látom:-)))

Puzsi írta...

Gratulálok a nyereményedhez! Hát igen valakinek szerencsésen indult az új esztendő, mondhatnám malaca van. De nem, csak gyönyörű új készletei. Az oldalak pedig csodaszépek!

Megjegyzés küldése