2010. december 10., péntek

Készülődés

Röstellem, hogy hanyagolnom kényszerülök a blogomat, de fontossági sorrendben most picikét lecsúszott hőn szeretett helyem. És nem azért szeretem ám, mert milyen jópofa dolgokat írok én itt, hanem a friss bloghíreket innen naprakészen nyomon követve kikapcsolódhatok, inspirálódhatok, elgondolkozhatok … magam lehetek. De most ugyebár karácsony, szülinap, suli foglalkozások…nem mentegetőzök. Amiért most mégis beugrottam, egy számomra nagyon izgi dolog megosztása: Timo új kit-et jelentetett meg ma, amibe fantasztikus kézzel rajzolt elemek, színes papírok vannak, amiket nem csak így karácsony táján lehet ám használni:



És az én oldalaim, mert hát igen CT tag lettem ám én is! Ezúton is köszönöm Timinek a bizalmat, bátorítást, terelgetést! No meg Beszterinek is a segítséget, amit a béna kérdéseimre türelemmel, érthetően elmagyaráz már nem először!



Mindkét kép egyazon ominózus, Móci első karácsonyán készült, kedves fotók számomra. Valóban egy csoda és varázslat pici gyerek mellett újból átélni a karácsony misztikumát! Mi felnőttek már nem mindig jó szájízzel várjuk, vagy éljük meg ezt az ünnepet, amiért okolni kizárólag magunkat tudjuk, hisz a sallangok, felesleges túlkomplikálások eltérítenek a lényegről: ez a szeretet ünnepe. Nem attól lesz karácsony, mert ragyog a lakás (bár napok óta sikálok, pakolok), vagy hogy sütihegyek tornyosodnak (már a második adag mézest sütöm), vagy hogy mindenki költséges csili-bili ajándékot kapjon (lassan álmodni is csak ajándékötletekben tudok). Az az izgalom viszont, amit gyerekeim éreznek az ünnep közélettével, aztán mikor meglátják a fát, bontják az ajándékot … na az az ami számít! Így vagy úgy készülsz a Karácsony ünnepére, kívánom, hogy boldogan tegyed, találd meg magadat benne!

8 megjegyzés:

Pertine írta...

Woww, gratu a CT-hez és az oldalakhoz! :)

treza írta...

Hoppáré! Hatalmas gratula és virtuális ölelés a CT okán! Ez a készlet tényleg szuper, a színvilága nagyon tetszik. Az oldalaid olyan szép lágyak lettek. Már hiányoltalak...mert 7köznap én is csak azért nézem a blogomat, h lássam, kinél mi frissült :)

Florci írta...

hahó, de jó hogy előkerülsz! és micsoda hírrel és milyen oldalakkal? gartulaaaa

T írta...

óóóó, Én köszönöm, a csodás oldalakat!!! És remélem jól fogod érezni magad "nálam".:D:D:D:D

Eszter(beszteri) írta...

Itt is gratulálok a ct-tagsághoz, nagyon szép oldalakat készítettél! :) És kérdezz csak nyugodtan továbbra is... ;)

Toni írta...

Ezt jól el titkolóztad!!!! Gratula, hatalmas ölelés, szívvel, lélekkel! Csak idő kérdése volt, hogy zsenialitásod így is bizonygathasd! Már úgy hiányzasz: privátban és blog szinten is! :)

Margó írta...

Mostanában csak olyan pihenősen járkálgatok a blogokon! De éreztem, hogy Hozzád kell jönnöm! Szívből örülök a CT tagságodnak, annak meg igazán külön, hogy Timinél!!! Nagyon szeretem a készleteit, a világát!
Sok-sok örömöt kívánok ebben a más típusú alkotásban is, és boldogan kísérem majd az utadat!
Januárban teljes aktivitásommal blogolok!
Minden szépet és jót kívánok!

erzsocica írta...

Először is tiszta szívemből gratulálok, hogy te is csatlakoztál Timi csapatához.
Ez a készlet nagyon klassz, örülök, hogy tudtál már velük dolgozni. Mert mindkét oldalad csodás lett, az első a kedvencem. Klassz mindkét oldalon a fotó, és amit ki akartál vele fejezni.

Megjegyzés küldése