2010. december 29., szerda

Imagination – Timo új készlete

Ma jelent meg Timo új kit-je az Imagination, ami színes, bohókás, telis-tele vidám papírokkal, elemekkel (no és nem karácsonyos, amiért külön hála Neki)!
Ráadásul megnyerhető: ITT!



Nem panaszkodom, a december számos remek fotót kínált számomra, szám szerint 528 darabot. Na jó, ezek közül igazán remek max. 20 db. Naná, hogy mindet és most rögtön akarom scrappelni, és nem kicsit vagyok emiatt frusztrált! Aztán mégis egy kevésbé remekre szabott, enyhén homályos kép akaródzott oldalra kerülni. Talán azért, mert számomra egy varázslat beteljesülését hirdeti, ahogy párom és Szamó békésen, összebújva alszanak a kanapén. Az a férfi aki nagy és erős, határozott és igazi vezető a hétköznapokon, és az a gyereke aki mindinkább igyekszik nagynak és erősnek, no és nem utolsó sorban  határozottnak látszani a hét minden napján. De akkor és ott, úgy együtt, levetkőzve a külvilág által rájuk osztott szerepeket, „csak” a gyengéd apa és a kicsi gyerek voltak. Többek között ezekért a „csak”-okért érdemes élni, na és hogy láthassa ezeket az ember!

5 megjegyzés:

Móci írta...

Emlékszem, mi a másik kanapén izgultuk közbe végig a Megasztárt!

kreatívhit írta...

Szuper!

Margó írta...

Átérzem a meghittséget - köszönöm!

szrjudit írta...

Megint megérintettél és teljesen egyetértek! :)

Toni írta...

Már Timónál láttam az oldalad, de itt van itthon, a megjegyzésedtől lett teljes! Jó volt pici titkot látni, szép pillanatot átélni Veletek!

Megjegyzés küldése