2010. december 12., vasárnap

Cewe 81. kihívása

Ugyan önletiltó üzemmódban vagyok blogolás terén, de a Cewe kihívását naná, hogy nem lehet kihagyni! A Mikulás téma nálunk nem indult túl nagy élménnyel, ugyanis kisebbik fiam első találkozása a piroskabátossal nem sikerült mosolygósra. Az Mikulásos előadás idején, nem is tűnt fel nekem (2004-et írunk), hogy nem szimpatizál a Mikulással. Mikor ajándékosztásra került a sor barátunk nagyfia segített neki:


Na aztán persze a fotó kedvéért lelkes anyukák beültették a Miki ölébe ugyanolyan lelkes gyerekeiket. Naná, hogy én sem akartam ebből kimaradni. Nem úgy mint gyermekem. A majd 2 éves Szamó az ő sajátos nyelvén közölte velem, hogy Ő nem Miki, hanem Krampusz párti, kvázi egy másik nem létező sorba állna be. Mivel ez rossz marketing lett volna a piroskabátosra nézve, így figyelmen kívül hagytam eme óhaját és élve fizikai erőfölényemmel, nosza, Miki ölébe tettem. Megbántam, hisz Ő mindenki számára érthető nyelven közölte: eeeeezt neeeeem! Mindenesetre a trauma elmúlt, de a bizonyíték maradt az utókornak:

Felhasználtam:
Joyful Christmas digi kit by Timo Designs;
ArtsyBlendzSquashElements_LoopDaLoop1 by Anna Aspnes

5 megjegyzés:

krisssz írta...

Ha jobban megnézzük ez a Mikulás valóban elég fenyegetően néz ki az előre mutató ujjával:) Szamonak teljesen igaza volt:) AZ oldal meg annyira szuper!

Gólya írta...

Ezt aMikit én is kihagytam volna! Szegény gyerek :)))
Sebaj, ha már kinőtte a rettegést! :)
Nagyon sok gyerek fél a Mikulástól! És tök igazuk van! Ha egy szakállmentes, csinos , mosolygós néni lenne a Miki, nem lenne ez olyan nagy trauma :))))

pufiindian írta...

Ajánlom Fegya oldalán a Mikulásnénit, csinosabb mint ez a Miku. A fiadnak meg igaza van, éljenek a korán megnyilvánuló egyéniségek.

erzsocica írta...

Nagyon édes történet, és imádom az oldalad! Éljenek a krampuszok!!!!

T írta...

Rémisztő Mikulás.?? de szuperséges oldalt készítettél!!!

Megjegyzés küldése