2010. október 22., péntek

Szalvétatechnika és egyéb kreálmányok

A szerelem nem is tudom mikor kezdődött. Mióta az eszemet tudom rajzolok, grafittal, szénnel, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Karácsony táján már hosszú listám volt, hogy szeretetteim milyen témájú képet szeretnének. „Utolsó pillanatra hagyó ember” lévén nem egy karácsonyom, 28-40 órás fentlétből állt, hogy elkészüljek. Na sokáig nem is szerettem a karácsonyt! Már egy ideje próbálok ezen változtatni: nem hagyom az utolsó pillanatra (és nem rajzolok). Eszmefuttatásom Krisssz Cewés bejegyzéséből indult, ajándékötletek karácsonyra. Szuper! Főleg ha az ember hobbija is egész évben a scrap, adja magát! De mivel úgy sem jelentek konkurenciát, így csak néhány fotó az egyébként lakásunkat díszítő, egyszerűen elkészíthető kreálmányaimból (na persze már erre is érkezett megrendelés).
Szalvétatechnika:


Keretre feszített vászonra festett firkálmányok:


Ragasztópisztoly kínzásával, kicsit hosszadalmasabb ugyan mint az előző példák, de nagyon látványos a falon:


Szemléltetve a 3D hatást:


Merj alkotni, nem kell hozzá még kézügyesség se (tudom, mert felnőtteknek is szoktam foglalkozást tartani), csak kitartás és szeretet!

4 megjegyzés:

Lululu írta...

Azta, de jók! Tényleg nagyon látványosak!
Ja, és köszi az infót a blogomon. Legközelebb úgy próbálom a linkelést.

Margó írta...

Rita, ez szuper! Mindegyik nagyon tetszik!
Egy időben én is imádtam a szalvétatechnikát! Különösen örülök az elefántos képednek, amihez tökéletes a keret is! Ez már egy jó ötlet karácsonyra! Köszönöm:-))

Puzsi írta...

Hát csak ámulok és bámulok... Mivel kézügyességem nulla, bár mindig molyolok valamit, most irigykedem kicsit. Viszont szeretnék kérni Tőled valamit, így sárgán. Beleszerelmesedtem a hármas cserepes gyönyörűségedbe. Karácsonyi ajándéknak éppen jó lenne szeretett Keresztanyukámnak, aki oda van az ilyen dolgokért. Egy rövid kis leírást, ha lehetne és nem nagy kérés... (Például a cserép hogy készült?)

erzsocica írta...

Én még csak a szalvétatechnikát próbáltam, azt nagyon szeretem! A többi is nagyon szuper, de a nagy kedvencem az utolsó. Azok a bogyók annyira feldobják, nagyon tetszik!

Megjegyzés küldése