2010. október 21., csütörtök

Iskolai fotózkodás

Borsózik a hátam a beállított fotóktól. Főleg az óvodai fotóktól, mikor a gyereket valami élőnek tűnő mű háttér elé állítják, mondván „mosolyogj a bácsira”. Brrrrr. Az én időmben (fú ez már nagyon gáz), legalább a teremben, a kisasztalhoz leültettek minket, háttérként a csoport játékpolcai, rajta sorakozva az akkor minden nap használt-szeretett játékokkal. Ennek legalább élet szaga van, arról nem is beszélve, hogy most mikor a gyerekeim nézegetve ezeket a fotókat, megjegyzik, hogy „jé anya, ilyen autót árulnak a retro boltba”. Na igen, én már retrokorba léptem.
Az iskolai fotózás egy fokkal jobb. Már meg se próbálják béna háttér elé állítani a tudatára ébredt gyereket, mert tuti beszólna a „mosolyogj a bácsira”! Ettől függetlenül nem szeretem ezeket a képeket, vallom, itt is sokkal jobb lenne pl. a saját termükbe, a saját asztalánál, vagy a tábla előtt, vagy csak egy órára bemenne a „mosolyogj a bácsira” és spontán kattintgatna az ember csemetéjéről!


Miközben erről elmélkedtem, gyerekem mit sem tudott anyjában dúló indulatokról, békésen babrált a repülőjével, közben kedvenc csatornáját nézte. Én meg kezembe vettem a gépem, rögtön lenyugodtam amint megláttam őt a keresőben. Kattintgattam. Az igazi Szamóról!



Felhasználtam:
bohemianart_ckcollabkit_white kit by DSE Collab,
ange-tmd_butterfly by taylormade designs

6 megjegyzés:

Florci írta...

jaj de jóóóó! különben az osztályban, órán kattogtatást védesd le, mert ha erre rákap egy fotós, az tuti siker, sztem!!

Unknown írta...

gyönyörű oldal lett! :)

evadraga írta...

Hát, Szamó nagyon helyes fiú, bár biztos tudatában van már ennek :D Az oldal Róla nagyon klassz! A három különböző "anyafotó", és oldalt a nagyképes rész irtó tetszik!
Veled ellentétben, én imádom a beállított ovis/sulis fotókat, pont mert, olyan műűű, hogy az már jó, és én olyat ugysem tudnék :D

kreatívhit írta...

Remek! Szó szerint nagyon jó lett.

Toni írta...

Ez nagyon húúúúú Ritu! Esélye nem volt a kissrácnak, hogy ne önmaga legyen és ahogy becsomagoltad a vallomást meg a képeket! Már a mai napom sem telt el betevő szépség-falatok nélkül!!!!!

Margó írta...

Hát, mindenkinek nagyon igaza van!
Hihetetlenül hangulatos az oldalad, pedig CSAK négy fotó és egy WA van rajta:-)))) No jó, meg azok pici mik-is-ott, a kis pillangóval!Ez valami csodás oldal! Persze először is Szamónak, de utána közvetlenül magadnak köszönheted:-))))

Megjegyzés küldése