2010. október 23., szombat

Rózsaszín és gombok

Eredetileg Didó sb.hu kihívásra kezdtem oldalt készíteni. /1 nagy virág - de tényleg 'nagy' --> 2 gomb --> wa --> 1 háttérpapír --> 1 papír, ami alig látszik --> kisebb virágok --> valami kék --> valami rózsaszín./ Nagyon tetszett a játék, de kudarcot vallottam, nem nőttem fel efféle feladatokhoz (még). Mert hogy az a baj velem, hogy a scrap-et mind a mai napig albumkészítés céljaként használom, mint eszköz. Kvázi dokumentálok. Rengetegnél is több fotónk van, régi-új-és még a gépről le nem töltött, így esélyem sincs, hogy a végére érjek. "Csak úgy", oldalt nem tudok készíteni. Ez van. Főleg mikor erőlködnöm kell, hogy rákerüljön pl. egy gomb. Bocs, 2 gomb. Rengeteg van belőle letöltve, de nem illik rá-hozzám. Másnál annyira jól mutat, de nálam … Na meg rózsaszín. Pasik között élek, róluk szólnak a fotóim. Ha pedig véletlenül, rólam is készül kép, akkor sem a rózsaszín jut magamról eszembe. Lehet, hogy a koromnál fogva, de akkor már inkább a lila. Így készítettem egy rózsaszín és gombmentes oldalt:


Felhasználtam:
4U2 full kit by Dido Design

Az idézet: "... Gyereket akarni igen nagy elhatározás.
Ilyenkor dönt úgy az ember, hogy élete
végéig a testén kívül dobogjon a szíve ..."
Elizabeth Stone

7 megjegyzés:

Toni írta...

Ezt jól megmondtad baby! Akár én is írhattam volna! Vért izzadtam, 3 oldalam született - persze teljesen más, mint ami a feladat volt! Én szeretem, hogy szárnyalsz, a kötöttségeket, meg majd megtanuljuk! Az oldaladat imádom!

krisssz írta...

Tökéletes oldal kékben és gomb nélkül is:) Ilyen típusú feladat nekem sem menne, csak ahol szabad kezem van az alkotásban:)Ez nagyon sweetie:)

Margó írta...

De jó lenne, ha a kötöttségeket csak "minimális mértékkel" tanulnátok meg Tonival! Imádom, ahogy "kimondjátok-bemondjátok", ahogy ÖNMAGATOK VAGYTOK! Szeretem, ahogy gondolkodtok, amilyenek vagytok, a temperamentumotokat, imádom olvasni minden megnyilvánulásotokat, a humorotokat, a finom iróniát a kommentjeitekben. Ha fiatal lennék, olyan szeretnék lenni, mint Ti!
... és most szeretnék belül is annyi szabadságot kialakítani magamban, mint Krisssz!
Most pont jól összejöttetek hárman, akiktől "tanulni szeretnék"!
... és persze még sokan vannak, akiket ebben a virtuális térben a szívembe fogadtam, azért mert olyanok, amilyenek:-)))
Az én életemben is csak most kezdenek Blanka miatt bejönni a lányos színek, hiszen én is három pasi között éltem le az életem nagy részét:-))

Margó írta...

... és nagyon szép ez a kék színbe öltöztetett babaoldal, a gyönyörű fotóval és idézettel:-))))

erzsocica írta...

Gyönyörű ez az idézet! A rózsaszínnel én is gondban szoktam lenni, ilyenkor kerülnek elő az én gyerekkori fotóim- már amelyik használható a minősége miatt! Tündéri a fotó és az oldal is!

Unknown írta...

Gyönyörű oldal! És tökéletesen megértem a rózsaszín mizériát. :) Ezen a ponton megállat a "tudományom"...

Unknown írta...

Köszönöm a kommentet! Úgy tűnik, oda-vissza nem tudunk rendszeres olvasók lenni. Napok óta küzdök, de előbb-utóbb csk sikerül! :))

Megjegyzés küldése