2010. október 24., vasárnap

Csak azért is ...

A tegnapi rózsaszín dilemma annyira felhergelt, hogy „csak azért is megmutatom” állapotot idézett elő nálam. Képet nem találtam amihez a szín passzolna. Viszont egy rém cuki fotóra akadtam Mátéról. Sütögetős, nulla csaj, így zéró rózsaszín. „Dühömben” elkezdtem firkálgatni, mentegetni, addig-addig mígnem egy készletre valót össze nem maszatoltam. (Na jó a készlet erős túlzás.) No persze gondoltam azokra is akiknek a rózsaszín használható (de gomb sajnos nincs benne). Ez lett az oldal:


Tőlem Nektek első "készletem". Hú mint a nagyok.


9 megjegyzés:

Pertine írta...

Köszike a cookiekat, firkálgass csak nyugodtan! :)

altalena írta...

Nagyon édi az oldal:))

Puzsi írta...

És megint itt vagyok és köszönöm és töltöm és gyönyörűek!

Florci írta...

de cukik! köszi!!! :))

Toni írta...

Szószerint írtó édes, elvittem! Ha ezzel jár, hogy felhergeled magad, akkor néha tényleg nem bánom :) Puszilgatlak nagyon!

erzsocica írta...

Nagyon tetszik! Gratulálok az első készletedhez, klassz lett, már töltöm is! Köszönöm!

Unknown írta...

Nagyon édes oldal! És gratulálok az első készlethez. Szerintem nagyon klassz lett, gratulálok hozzá!

Margó írta...

Látod, még két gombot bosszúból készíthettél volna, és akkor igazán mondhatnánk, hogy "édes-gombos bosszú"! Mindegy, hogy bosszús vagy, rosszkedved van, jó kedved van .... szeretem az oldalaidat!
TE MÁR ILYENEKET IS TUDSZ CSINÁLNI? Folyamatosan fogom töltögetni? (... és egyszer majd csak kíváncsiságból megkérdezem, hogy hogy lehet ilyet készíteni. Nem áll szándékomban, csak igazán kíváncsi vagyok - majd!)

treza írta...

Ó, nagyon is fiús oldal lett; s a készleted is szuper! Vittem, köszönöm! Néha igazán nem gond, ha "felhergeled" magad. :D

Megjegyzés küldése