2010. október 28., csütörtök

Cewe 75. heti kihívása

A téma meglepő módon a Halloween. Mivel nem igazán ünnepeljük ezt az eseményt, a tökfaragást ami számomra viszont szimpatikus része ennek a mizériának pedig a hétvégére tervezzük, így segítségül hívtam kedvencem Anna Aspnes kit-jét és Szamó 2005-ben készült fotóját. Az akkor 2 éves kis csibészem fején, bátyja farsangra készült jelmeze van, egy harisnya nadrág, ami a Kockás fülű nyúl kelléke volt. Előszeretettel teljesen ráhúzta a szemére és úgy közlekedett a lakásban, mit sem törődve azzal, hogy lepattan a bútorokról.


Felhasználtam:
ArtPlay Halloween kit by Anna Aspnes aki remélem megbocsátja, hogy kicsit átalakítottam a rémeket;
Halloween flairs, Vintage clock template by Gunhild.

5 megjegyzés:

Florci írta...

Ez mekkora ász!! Nem mondhatnám, hogy a halloweenről eszembe jutna egy nyúl, de mostrantól a kockásfülűről a halloween is eszembe fog jutni!!! :)) A snoopys jelvény nagyon édes, a cuki kis denevér meg a turcsi orrával... :D

Margó írta...

Szamó bátrabb, mint én. .. és én ennyire kíváncsi sem vagyok!! Ja, és szebb is!
Írtózom a pókoktól, annyira, hogy az oldalakat nézve még ezektől a rajzolt pókoktól is kiráz a hideg. De: az oldal nagyon tetszik. Látom, hogy rengeteg munka van benne, de olyannak tűnik, mintha varázspálcát használnál és minden olyan könnyeden csak odakúszik, ahova éppen kell-kívánkozik!

(Rita, megírnád nekem, hogy a szövegbe hogy kell belinkelni a hivatkozást?! Jól tettem fel a kérdést?! Pussszi)

Toni írta...

Zseniális! Az épület meg a kapu ecsetek voltak, vagy képet mostál a papírba? Végülis mindegy, mert hihetetlen vagy a szövegrészletekkel, pacákkal! A dumaszínpados Batman meg ász!

Eszter(beszteri) írta...

Hát ez szenzációs lett! :)

erzsocica írta...

Szuper klassz halloween oldal lett! Minden annyira odaillik, egyben van az eész oldal!!! Szamó pedig írtó édes harisnyával a fején!

Megjegyzés küldése