2010. október 6., szerda

Cewe 72. kihívása

A héten a Cewe kihívásának témája különösen megtetszett! Egy már meglévő oldalhoz kellett egy párt csinálni. Nekem sok olyan oldalt sikerült gyártani, ami a fotókönyvbe berakva „pártalan” lenne, vagy pedig olyan csili-csálé, hogy nosza. Míg a hagyományos scrap-et „űztem” nem volt ilyen problémám, hisz mindig eleve szem előtt volt a nyitott album. De most …


A választásom Szamó zöld szemeiről készült oldalamra esett, hisz mikor készítettem is eleve a másik oldalra a párjaként, Móci kék szemeiről szerettem volna oldalt készíteni. Csak valahogy a csapongó énem elvitt teljesen más témára, így ez elmaradt. Nagyon próbálok (immáron egyébként is lassan 8 éve) odafigyelni, hogy egyensúlya legyen a figyelmem 2 gyerekem között. Nem szeretnék okot adni a féltékenység legkisebb szikrájára se! (na persze azért napi szinten csak találnak ezek a szemfüles ifjak) Egyszóval, most lelkiismeretem tiszta, ráadásul egyazon alkalommal még augusztusban egy családi ebéden készült fotókról van szó mindkettőjüknél. Íme:



Felirat Zöld szemeknél: "A családban apucinak, Réka maminak és papának is zöld szeme van, de a Te szemed anyáéhoz hasonlóan színváltós; csak még szebb! A Te szemed a világ legszebb zöld szempára!"
Felirat a Kék szemeknél: "Nem szerettem a kék szemet, mert hidegnek, kifejezéstelennek tartottam. Aztán jöttél Te Mócikám, és megtanítottál arra, hogy a kék szem is tud igéző lenni, melegséget, érzéseket kifejezni! A családban csak a soklépcsős Dédinek volt kék szeme!"

Felhasználtam mindkét oldalnál:
Frames #5 template by Gunhild , CAH_ckcollabkit_yellowgreen by Christine Honsinger, pwactionset1,2ubdated 1,1 actionsok rengetege


Csak érdekesség és a móka kedvéért Mócosról az eredeti fotó így nézett ki. Tejszínhabosan, herpeszesen, de igéző virító kék szemekkel:
(Bocsáss meg Kincsem anyának, de annyira édes vagy nekem így is! Nyugi, ez nem kerül be az albumba.)

4 megjegyzés:

Lululu írta...

Imádom az oldaladat, és örülök, hogy tetszett a kihívásom! :) Nagyon tetszenek a fotók. Jajj, azok a szemek! Meg kell mondjam, mindig is az ilyen világos (kék és zöld) szemek voltak a gyengéim (méghogy hidegek?) :), és titkon vártam, hogy majd az én kisfiamnak ilyenek lesznek. Persze nálunk a családban mindenki barna szemű, és természetesen érvényesült a papírforma. :) Lóri szeme is bebarnult pár hónap alatt.

krisssz írta...

Hogy ez milyen jó lett!! Már az ötlet is szuper, hogy ebből lett oldalpár, és nagyon tetszik a megvalósítás is!

Eszter(beszteri) írta...

Gyönyörű lett, imádom az ötletet és a megvalósítást is. Pont reggel néztem, hogy ma semmi nem került fel a blogodra, de látom, nem hazudtoltad meg önmagad... :D

pufiindian írta...

Gyönyörű két gyerekkel büszkélkedhetsz, akár kék, akár zöld a szemük.
A dupla oldal pedig mind elképzelésben, mind kivitelezésben, no és a kommentben is irtó klassz lett.

Megjegyzés küldése