2010. szeptember 15., szerda

Miért Rita és miért 006?

A kérdés tulajdon képen a Cewe új kihívása kapcsán merült fel bennem. (Magunkról, régmúlt gyerekfotót kellett scrappelni.)
Szeretem a nevemet: RITA. Szüleim Rita Pavone után adták nekem ezt a nevet. Ominózus énekesnő, szuper hangjával, vagányságával, pici termetével hívta fel magára szüleim figyelmét. (Na én se nőttem nagyra, mindig azt mondom: nekem mélységem van, nem magasságom.) Persze mint nem szokványos név, környezetünk, családunk tagjai, mind ellenkeztek (miért nem Mária, Magdolna, … ) mondván nem lehet becézni. Jelentem, ugyanezek emberek, rengeteg becenevet produkáltak aztán az elmúlt 37 év alatt!

006: Gyerekként fiús lány voltam. Persze volt babám, macim, de inkább barátaim voltak, mint barátnők. A srácokkal indiánosat, cowboyosat játszottunk, no meg James Bond-osat. Legjobb barátom, azért észrevette, hogy én mégsem fiú vagyok, hiába lehet velem jókat játszani, így szóvá tette, hogy én nem lehetek 007-es ügynök, mert lány vagyok. Na, én sem hazudtoltam meg magam, valóban lány voltam: megsértődtem. Ezt látván békítés képen erre ő: „ezért Te 006-os ügynök leszel!”


Felhasználtam:
saját készítésű háttér, keret

8 megjegyzés:

Pertine írta...

Mekkora sztori, Mrs. Bond :)!

Névtelen írta...

Szia Copfos! Ahogy megláttam az oldaladat, lelki szemeim előtt már egy másik képet "láttam": 3 "alulöltözött" pipaszár-lábú kislány és egy mokány picúr fiú állnak egy fatörzsön ácsorgó foltos kutya mellett. Ha megtalálom anyunál küldöm. Örülök, hogy megint "megtaláltál". Nagyon tetszik, amit csinálsz!!
Márta

altalena írta...

Hűű de tetszik az oldal! Nagyon jó a névadásos történet is, drukkolok, hogy ugorjon a nyakadba a szerencse:D

Eszter(beszteri) írta...

Imádom, amit csinálsz!!!!! Ezt az oldaladat is, meg a sztorit is hozzá! :D

Puzsi írta...

Mind a két történet édesvicceskedves. A szüleid jó vagányak voltak anno, hogy a családjaik ellenkezése ellenére bevállalták a Ritát. A másik pedig annyira aranyos. Milyen tág a gyermeki fantázia: ha lány, akkor csak 006 lehet... Kedves 006, alkoss továbbra is ilyen gyönyörűséges oldalakat!

erzsocica írta...

Nagyon klassz történet, én is fiús kislány voltam, autóztam, és nem a lányokkal babáztam! Nagyon tetszik az oldalad!

Secima írta...

Nagyon jó olvasni a történeteidet. A névadás különösen tetszik. :)

kreatívhit írta...

Ez jó...:DD

Megjegyzés küldése