2010. szeptember 22., szerda

Beszteri kihívása az sb.hu-n

Beszteri kihívása az sb.hu oldalon jó játéknak ígérkezett, ami kapcsán egy kedvenc képemet vettem elő. Amikor az idei nyaralás fotókönyvét készítettem, már természetesen „feldolgoztam”:
de a kép eredeti színei annyira magukért beszéltek, hogy gondoltam tökéletes alkalom újra gyúrni. Egyébként is, a scrap, olyan mint a főzés. Az alapanyagot gyúrjuk, fűszerezzük, hozzárakunk ezt-azt, kóstolgatjuk, ízlelgetjük, majd tálaljuk. Egyazon alapanyagból így természetesen többféle variáció születhet. Ennél a képnél úgy gondoltam, hogy a fűszerezés csak elrontaná, így egy könnyen emészthető oldal lett belőle:
No igen ám, de mégsem az igazi. Még 2 variációval együtt Eszter véleményét, tanácsát kértem, aki (ezúton is köszönöm) tippet adott a továbblépésre, így készült el a végleges változat:

Felhasználtam Flair button template (buborék), Paper butterflies (szín módisítással), Worn paper overlay  by Gunhild

3 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Nagyon szép lett az összes oldal, de nekem is a végleges változat tetszik leginkább! :) Köszönöm, hogy velem játszottál!!!! :D

Pertine írta...

A kopott keret és a felirat elrendezés a végső verzióban tényleg ad az oldalnak egy összefogottságot. :)

Jó vagy.

evadraga írta...

Egészen más stílusu lett a végleges az eredetihez, de még a második verzióhoz képest is! :)
A második az forró-nyári-izgalmas-nyugtalan-csillogó, de az utolsó az nyugis, pihenős oldal lett, ahogy a címfelirat is mondja :)

Megjegyzés küldése