2010. október 7., csütörtök

7szindizajn és az idézőjel

Kata ismét kényezteti a hozzá betérőket! Egy gyönyörűséges idézet kapcsán letölthető freebie-ként Márai Sándor füveskönyvéből. No meg az idézőjel helyes használatának gyorstalpalója. Igen hasznos, érdekes olvasmány (bár bevallom nekem a PS2-ben valahogy sehogyse akaródzott sikerülni, de nem adom fel). Az idézet:

   „Nézz utána, hogy minden napból, a legközönségesebb, sivár hétköznapból is ünnepet csinálj, ha pillanatokra is! Egy jóindulatú szóval. Méltányos cselekedettel. Nem kell sok az emberi ünnephez. Minden napba belecsempészhetsz valamilyen varázsos elemet, megajándékozhatod magad egy könyv igazságának negyedórás élményével, valamilyen homályos fogalom megismerésének kielégülésével, környezeted vigasztalásával vagy felderítésével. Az élet gazdagabb lesz, ünnepibb és emberibb, ha megtöltöd a hétköznapok percét a rendkívülivel, az emberivel, a jóindulatúval és az udvariassal; tehát az ünneppel.”
Márai Sándor: Füveskönyv 

Annyira, de annyira szívemhez szólóak voltak ezek a sorok, hogy nem hagyott nyugodni amíg a saját oldalamon nem látom. Egy erdei sétánk alkalmával készült fotót használtam fel, mivel az én napjaim 6-kor, csendben, kihalt utcákon, „kis erdőben” bolyongva, merengve, kutyázással kezdődnek, és valóban minden napom ünnep nap, a sivárságról meg mostanában még hallani sem hallok.


Felhasználtam:
Art of Nature bg3, bg10 papír és cage by Rainbow Design

1 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

nagyon szép lett ez is!!! :) (ez a sárga szín a gyengém... :D)

Megjegyzés küldése